Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Zi de naştere mortală – Happy Death Day, filme online HD subtitrat în Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Happy Death Day – Zi de naştere mortală (2017), film online HD subtitrat în Română

Theresa „Tree” Gelbman se trezeşte într-o luni, 18 septembrie, de ziua ei, în camera de cămin a colegului de clasă, Carter Davis, după ce noaptea precedentă au petrecut-o în beţie. Tree trece prin zi fiind concentrată doar asupra ei, recalcitrantă şi răutăcioasă cu colegii săi, ignorând totodată invitaţia la restaurant a tatălui ei şi aruncă un tort primit de la colega de cameră, Lori. În acea noapte, însă, în timp ce se duce la o petrecere, ea este ademenită într-un tunel unde este ucisă de cineva ce poartă o mască.

Tree se trezeşte în dimineaţa următoare în aceeaşi conjunctură precum cea precedentă, iar evenimentele se repetă. Oarecum supărată, ea retrăieşte ziua precedentă şi evită acel tunel, ducându-se la o altă petrecere unde se combină cu un coleg de clasă pe nume Nick. Însă criminalul mascat îşi face înc-odată apariţia şi, înainte de-a o ucide din nou pe ea, îl omoară şi pe Nick.

Tree realizează că se află într-o buclă temporală şi încearcă să evite propria moarte baricadându-se în camera sa. Cu toate acestea, criminalul găseşte o nouă cale pentru a-i lua viaţa. În timpul următoarei bucle, ea povesteşte ce i se întâmplă lui Carter, iar acesta sugerează să profite de ocazie pentru a afla cine este criminalul. În următoarele bucle temporale, ea încearcă să urmărească vreo câteva persoane pe care le suspectează că ar putea să fie criminalul. După alte câteva tentative eşuate, Tree îl convinge pe Carter despre situaţia neplăcută în care se află şi îi arată că deţine cunoştinţe cu privire la evenimentele ce urmează a se petrece pe parcursul zilei.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?