Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

World War Z 2 (2017) Online subtitrat in limba romana gratuit HD

Advertising

Loading...


Filmul  World War Z 2 (2017)  online subtitrat este gratuit HD. După cum probabil ați ghicit, acest segment conține SPOILERE MASSIVE cu privire la film, așa că opriți citirea chiar acum dacă nu ați văzut încă „Z”.
Inca aici? La sfârșitul filmului lui Forster, cercetătorul american, Gerry Lane (Pitt), a dat seama că infectarea oamenilor supraviețuitori cu bacterii dăunătoare îi face temporar imun la zombi. Se reuneste cu familia sa in Nova Scotia, in timp ce militarii incep sa implementeze planul global al lui Lane.Dar într-o povestire vocală, Lane admite că lupta împotriva armatelor strigoiului a început. Bună ziua, „Războiul Mondial Z”! În povestea THR, se remarcă faptul că Paramount a imaginat inițial „Războiul Mondial Z” al lui Forster ca începutul unei trilogii, deci există o posibilitate foarte mare de a avea cel puțin încă două filme … atâta timp cât Pitt dorește să continue să joace același caracter pentru două filme suplimentare.
(Este demn de menționat faptul că Pitt, în decursul carierei sale ilustre, a făcut doar două continuări – cele două „sequeluri” ale Oceanului – așa că un „Război Mondial Z2” ar fi o mișcare rară pentru un A-lister care a condus clar de francize.) World War Z 2 (2017) online subtitrat este un film de actiune si horror. Unul dintre loviturile împotriva lui Z este că a abandonat formatul de interviu pentru prima dată a cărții lui Brooks, așa că, sperăm, scenaristii se vor întoarce în carte și se vor aduna adânc pentru povești și personaje interesante pentru a se retrage pentru posibilele filme. Paramount, cel mai timpuriu, ar putea obține „război mondial Z 2” în teatre ar fi 2015. Paramount în dezvoltare de ardezie pentru acel an include „Misiune: imposibil 5” și „G. Joe 3, „deși nici nu s-au solidificat. Studioul ar putea folosi un film „Z” pentru a-și ancora sezonul de vară sau pentru a-și susține tabăra de vacanță în noiembrie sau decembrie.
Vestea bună, pentru Paramount, este că programul lui Pitt – în prezent – este gratuit. Actorul a incheiat recent piesele lui Sir Ridley Scott „The Counselor” si Steve McQueen, „12 Years a Slave”. El este pus in trecerea la drama „Fury” a lui David Ayer, alaturi de Shia LaBeouf si Logan Lerman, dar el va fi liber sa trageți „Războiul Mondial Z 2” după aceea … păstrându-l în domeniul posibilității unei date de lansare 2015. Evident, ieșirea dintr-un film lovit îi dă Forster mult mai multă influență pentru a negocia cu Paramount. Dar dacă povestirile spuse în timpul producției stâncoase sunt adevărate, Pitt și Forster nu s-au întâlnit uneori (regizorul neagă această afirmație), iar reluările și rescrierile ar fi putut fi scoase din mâini. Nu sună ca cineva care va fi întrebat înapoi pentru continuare.
Din fericire, pentru Pitt și pentru Paramount, nu există lipsă de producători de filme care lucrează astăzi care lucrează deja în domeniul zombie … sau ar putea dori să facă o fisură în mediul bogat de groază din filmul lui Brooks. Cu mâna „Z” domnește lui Ti West, Jason Eisener, Ben Wheatley, Nacho Vigalondo sau Adam Wingard și vezi unde pot lua această franciză.
Totuși, dacă Paramount este inteligent, ei vor ține scenaristii Damon Lindelof și Drew Goddard deținători. Duo-ul a dat peste scriptul inițial „Z” și – dacă rapoartele sunt exacte – a creat noul capăt suspensiv care a văzut manevra personajului lui Pitt printr-un W.H.O infestat cu zombie. clădire. Având suficient timp, cred că ar putea să distrugă mai multe stories pentru a forța cel puțin două filme „Z”, atât timp cât Pitt este joc. World War Z 2 (2017) Online subtitrat face parte din categoria filme online 2017. Recomand acest film! Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
World War Z 2 (2017) Online subtitrat in limba romana gratuit HD

Filmul  World War Z 2 (2017)  online subtitrat este gratuit HD. După cum probabil ați ghicit, acest segment conține SPOILERE MASSIVE cu privire la film, așa că opriți citirea chiar acum dacă nu ați văzut încă „Z”.Inca aici? La sfârșitul filmului lui Forster, cercetătorul american, Gerry Lane (Pitt), a dat seama că infectarea oamenilor supraviețuitori cu […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?
 

“World War Z 2 (2017) Online subtitrat in limba romana gratuit HD” 1 comment
  1. Mihai - 7 months in urma

    Da