Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Wonder Wheel (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Wonder Wheel (2017) Online Subtitrat gratis in romana. „Wonder Wheel” se deschide cu narațiunea de la Mickey, un salvamar de salvare din Insula Coney, jucat de Justin Timberlake. Povestea lui, ne spune el, are loc în Insula Coney în „anii 1950”. Dezinclinația de a da un an anume indică o slăbiciune generală, pe care o vedem în curând. Deși tema muzicală a filmului este înregistrarea lui Jo Stafford a filmului „Tu ești în mijlocul meu”, muzicienii de muzică populară pot deduce că are loc în timpul sau după vara anului 1952.
Mickey îi spune spectatorului că, în afară de a fi salvamar Coney Island, student la Universitatea din New York (hmm) și un dramaturg aspirant. Domnul Timberlake aplică entuziasmul său admirabil standard pentru munca sa aici, dar se pare că tot ceea ce a învățat despre „perioadă”, el a luat de la vizionarea lui Tim Matheson în „1941”. În orice caz, povestea pe care o spune la început nu este încă. Avertizând privitorului că el însuși are o înclinație spre melodrama, el vorbește despre o familie a cărei locuință este înfricoșătoare în mijlocul aglomerației de mâncare prăjită și parc de distracții din Coney Island. Aceasta este o varianta a glumei lui Alvy Singer despre viata sub ciclonul, Coney Island’s famous roller coaster, in „Annie Hall”, dar aici este jucat pentru traume. Wonder Wheel (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017.
Matriarhul Ginny (Kate Winslet), soția lui Humpty (Jim Belushi) și mama (de la o căsătorie anterioară) cu un pirmanian de 10 ani suferă de stres și de dezamăgire în viața ei, fără zgomotul constant. Drama lui Trio – Humpty are probleme cu păstrarea sosului; Ginny este bântuită de un trecut care promite dragoste și glorie și, când ea încă aspira să fie actriță, faimă; Junior nu poate găsi suficiente lucruri pentru a se aprinde – este încadrat în imposibil de minunat apusuri de soare Coney Island turnându-se în domiciliu.
Apoi, Mickey intră în viața lui Ginny și își reaprinde pasiunea cu lucrurile pe care le oferă în mod tradițional un salvamar care este jucat de Justin Timberlake. Dar nu inainte ca casa ei sa fie agitata de sosirea lui Carolina (Juno Temple), a fiicei adulte a lui Humpty de la casatoria lui anterioara, pe care Humpty o infatiseaza, dupa ce o ierta pentru infractiunea ei – sa se casatoreasca cu un mafiot din Manhattan, alerga. Pentru că atunci, ca acum, când vrei să te ascunzi de un criminal din Manhattan, ce faci este să mergi la Insula Coney. Da, știu, iar scenariul conține mai mult de o convoluție a logicii pentru a explica de ce mișcarea lui Carolina „are sens”. Atențiile lui Mickey și rafinamentul lui fac totul să dispară. Cu excepția faptului că Mickey întâlnește curând Carolina. Ea este vulnerabilă și este receptivă la bucăți de literatură pe care o oferă și la toate astea. Chiar și telespectatorii care nu cunosc situația internă a regizorului și modul în care a apărut este probabil să găsească această întorsătură a unui triunghi de dragoste care implică un școală vitregă. În orice caz, o mulțime de lucruri nu se termină bine.
La un moment dat, în timpul unei confruntări, Ginny exclamă: „Da! Sunt consumat cu gelozie! „Și acesta este pasul pe care stă aproape tot dialogul. Acum, dat fiind că povestea lui Mickey este, și că el însuși recunoaște o slăbiciune pentru o exagerare dramatică, se poate atribui floriditatea constantă a „Wonder Wheel”, de la stilul „Planul Nouă” al dialogului său la paleta de culori Cinematografia lui Vittorio Storaro, la un fel de strategie de distanțare a lui Brechtian, în spatele căreia se află adevărata poveste sau afirmație. Dar nu cred că asta e. Allen nu este decât Brechtian în mod eficient, când a apucat un anumit stil în care să-și folosească pensula; el a făcut o treabă mai bună în filmul „Umbre și ceață”, un film considerat în general un eșec, decât aici. Wonder Wheel (2017) Online Subtitrat este un film de drama foarte reusit ce merita vizionat.
Nu, cred că „Wonder Wheel” este o mizerie în care pastilele melodramelor din Tennessee Williams și CinemaScope din „anii 1950” sunt menite să se aprindă ca focuri de artificii, ci doar ca pop-uri ca bombe pufoase. Dintre membrii primari, numai Temple, jucând Carolina ca și cum nu ar fi mare lucru, scapă fără jena.
Următoarea aruncare liberă a lui Allen, un film cu Jude Law, Selena Gomez și Elle Fanning, ar trebui să vină la sfârșitul anului 2018. Având în vedere modul în care numele său a fost adus în mod repetat în contextul dezvăluirii abaterilor sexuale la Hollywood, fie că i se va acorda un loc pe teren în curând, pentru prima oară, într-o anumită perioadă de timp, în mod substanțial îndoielnic. Vizionare placuta!

Vezi filmul Wonder Wheel (2017) Online Subtitrat HD:

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Wonder Wheel (2017) Online Subtitrat

Wonder Wheel (2017) Online Subtitrat gratis in romana. „Wonder Wheel” se deschide cu narațiunea de la Mickey, un salvamar de salvare din Insula Coney, jucat de Justin Timberlake. Povestea lui, ne spune el, are loc în Insula Coney în „anii 1950”. Dezinclinația de a da un an anume indică o slăbiciune generală, pe care o vedem […]

Genul: 2017, Drama, Filme 2017

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?