Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Wild Hogs 2: Bachelor Ride (2011) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Wild Hogs 2: Bachelor Ride (2011) Online Subtitrat gratis la calitate HD. La opt ani după ce Disney a tras plugul cu privire la continuarea planificată a comediei „Wild Hogs” din 2007, se pare că proiectul se reia – dar nu la Casa Mouse-ului. WWE Studios a depus această ediție cu biroul de film din Louisiana pentru a trage la începutul anului 2018 părți din „Wild Hogs 2”.

În timp ce depunerea aruncă o lumină asupra proiectului, acesta pune mai multe întrebări decât oferă răspunsuri în acest moment.
Un apel către WWE Studios nu a fost încă returnat, dar depunerea arată că filmul va fi filmat la un buget de 30,5 milioane de dolari. Această cifră, în timp ce este relativ modestă, sugerează că studioul vizează o lansare tradițională în loc de ruta video direct-la-acasă, urmată de mai multe proiecte WWE Studios cu buget inferior.
Depunerea arată, de asemenea, că 7,3 milioane de dolari din buget vor fi cheltuite peste 15 zile în Louisiana, cu 2,2 milioane de dolari alocate pentru salarizare în stat. Aceasta înseamnă că mai mult de două treimi din bugetul de producție va fi cheltuit în altă parte, sugerând în plus că filmul, ca și predecesorul său din 2007, va fi un film rutier. Wild Hogs 2: Bachelor Ride (2011) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2011. Printre numeroasele întrebări fără răspuns ale proiectului se numără dacă John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence și William H. Macy – nucleul formației ansamblului original – vor reveni pentru original. De asemenea, este neclar dacă WWE Studios colaborează cu Disney la film sau dacă și-a dobândit dreptul la proprietatea Wild Hogs.
În versiunea originală din 2007, Travolta, Allen, Lawrence și Macy au jucat patru bărbați suburbani plictisiți de vârstă mijlocie, care au decis să-și împrospăteze viața cu o călătorie cu motocicletă în California. Criticii îl urau, iar Rotten Tomatoes declara filmul „o combinație îngrozitoare de glume pește-out-of-water, slapstick și stereotipuri leneș”. Cu toate acestea, publicul a mâncat-o, propulsând filmul la un finisaj nr. 1 în primul său weekend de lansare, în special îmbunătățirea lui David Fincher, „Zodiac”, care a fost lansat în același week-end.
Apoi, comedia „câinii vechi” din 2009 a aterizat în teatre, cu Travolta și regia lui Becker – iar Disney și-a schimbat repede mintea. Cu numerele de box office pe care filmul a ajuns mult sub așteptările studioului, în decurs de o lună, mufa a fost trasă pe sequelul „Wild Hogs”.
Acum, însă, la 10 ani de la lansarea originalului – și cu intervenția aparentă a studiourilor WWE – se pare că „Wild Hogs 2” se întoarce pe drumul spre producție.
Pre-producția de pe porțiunea de Louisiana a filmului este setată să înceapă la 1 ianuarie 2018, fotografia principală fiind așteptată la începutul lunii martie. Nu este clar unde în Louisiana filmul va trage. Wild Hogs 2: Bachelor Ride (2011) Online Subtitrat este un filme de comedie de nota 10. Vizionare placuta!

Vezi filmul Wild Hogs 2: Bachelor Ride (2011) Online Subtitrat HD:

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Wild Hogs 2: Bachelor Ride (2011) Online Subtitrat

Wild Hogs 2: Bachelor Ride (2011) Online Subtitrat gratis la calitate HD. La opt ani după ce Disney a tras plugul cu privire la continuarea planificată a comediei „Wild Hogs” din 2007, se pare că proiectul se reia – dar nu la Casa Mouse-ului. WWE Studios a depus această ediție cu biroul de film din Louisiana […]

Genul: 2011, Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?