Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Wild at Heart (1990), online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Wild at Heart (1990), online pe net subtitrat in limba Româna

Iubiţii Lula (Laura Dern) şi Sailor (Nicolas Cage) sunt despărţiţi după ce el este trimis la puşcărie pentru că a ucis un bărbat care l-a atacat cu un cuţit; atacatorul, Bobby Ray Lemon, a fost angajat de mama lui Lula, Marietta Fortune. După eliberarea lui Sailor, Lula îl ia de la închisoare şi îi oferă o jachetă din piele de şarpe. Cei doi merg apoi împreună la un club pentru a asculta o trupa rock, iar acolo Sailor intră în conflict cu un bărbat care flirtează cu Lula.

După aceea, cei doi merg înapoi în camera de hotel închiriată şi fac dragoste, iar mai apoi se hotărăsc să fugă împreună în California, lucru care încalcă termenii de eliberare condiţionată a lui Sailor. Atunci, Marietta aranjează ca detectivul particular Johnnie Farragut să îi caute şi să-i aducă înapoi. Fără cunoştinţa lui Farragut, totuşi, Marietta angajează şi un gangster pe nume Marcello Santos pentru a-i găsi şi a-l ucide pe Sailor.

Oamenii lui Santos îl capturează şi îl ucid apoi pe Farragut, ceea ce o trimite pe Marietta într-o criză de vinovăţie. Neştiind ce se petrece în Carolina de Nord, Lula şi Sailor îşi continuă drumul până ce – aşa cum consideră Lula – dau peste un semn rău: urmările unui accident de maşină în care ultimul supravieţuitor, o tânără femeie, moare în faţa lor. Rămânând cu puţini bani, Sailor se îndreaptă spre Big Tuna, Texas, unde îşi contactează o veche prietenă pe nume Perdita Durango, care ar putea să îi ajute, chiar dacă aceasta ştie că mama Lulei vrea să îl ucidă.

Young lovers Sailor and Lula run from the variety of weirdos that Lula’s mom has hired to kill Sailor.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?