Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

White Oleander – Dragoste otrăvitoare, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

White Oleander – Dragoste otrăvitoare 2002 film online subtitrat în Română

Astrid Magnussen (Alison Lohman) în vârstă de 15 ani locuieşte împreună cu mama ei în Los Angeles, o artistă libertină pe nume Ingrid (Michelle Pfeiffer). De când tatăl ei a plecat înainte de-a fi suficient de mare ca să-şi amintească de el, Astrid depinde foarte mult de mama ei cam egoistă. Actuala relaţie a lui Ingrid este cu un scriitor pe nume Barry (Billy Connolly), însă se încheie după ce ea descoperă că o înşeală cu femei mai tinere.

Însă nu doar că se încheie relaţia celor doi, ci Ingrid îl omoară pe acesta otrăvindu-l cu un preparat din Oleandru alb. Ingrid este arestată şi este condamnată la închisoare pe viaţă, lăsând-o pe Astrid în grija statului California. Astrid este trimisă să locuiască la o asistentă socială pe nume Starr Thomas (Robin Wright), o fostă dansatoare care se recuperează în urma abuzului de alcool şi este o creştină renăscută. Cele două interacţionează bine la început, iar Astrid este botezată în biserica lui Starr.

Cu toate acestea, Ingrid este revoltată cu privire la convertire şi o manipulează subtil pe fată spre a o întoarce împotriva familiei sale. Astrid începe o aventură cu iubitul lui Starr care locuieşte în aceeaşi casă, Ray (Cole Hauser), lucru care o face pe aceasta să pice din nou în patima băuturii. După o ceartă puternică, ea dă buzna în camera lui Astrid într-un acces de furie, beată fiind, şi o împuşcă în urmăr. Ceilalţi copii o imploră pe Astrid să nu spună cine a împuşcat-o aşa că ea minte şi pretinde că nu are idee cine a tras cu arma.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
White Oleander – Dragoste otrăvitoare, filme online subtitrat în Română

White Oleander – Dragoste otrăvitoare 2002 film online subtitrat în Română Astrid Magnussen (Alison Lohman) în vârstă de 15 ani locuieşte împreună cu mama ei în Los Angeles, o artistă libertină pe nume Ingrid (Michelle Pfeiffer). De când tatăl ei a plecat înainte de-a fi suficient de mare ca să-şi amintească de el, Astrid depinde […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?