Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

War Machine (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...

War Machine (2017) Online Subtitrat in romana gratis la calitate HD. Mi-ar plăcea să văd o satiră adevărată scrisă de incredibil de inteligentul David Michod. „Machine War”, acum pe Netflix, nu este cu adevărat o satiră. Mi-ar plăcea să văd un film războinic alb, împușcat de artizanul ace, Dariusz Wolski. Credeți sau nu, „War Machine” nu este într-adevăr un film de război. Mi-ar plăcea să văd o dramă despre un om în esență înfrânt de sistemul pe care la ajutat să-l creeze. Acest fir poate fi acolo, dar „War Machine” nu este chiar o dramă. Toate aceste lucruri sunt, și nici unul dintre ele în același timp. Are momente de mărire excepțională, dar este o scenă aici și acolo, o alegere de către un actor, o mare linie de dialog etc. Și devine și mai frustrant, pe măsură ce scenele care funcționează aproape refuză să lucreze împreună, cum ar fi costumele și soldații din scenariul lui Michod care nu văd niciodată ochii în ochi. Criticii au un obicei de a numi filme inconsistente, dar acest lucru ar trebui să fie acum exemplul manualului, un film care strălucește de la filmul de război până la dramă de caractere, până la satiră, până la istorie. War Machine (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017. Bazat pe jurnalistul Michael Hastings „Operatorii: The Wild & Terrifying Inside Story a războiului american în Afganistan,” Machine Machine „povestește despre zilele războiului din Afganistan după alegerile lui Barack Obama, când lumea aștepta de fapt doar conflictul să se încheie, dar oamenii de pe teren aveau încă un război de luptat. Scriptul lui Michod încearcă să transmită confuzia completă care trebuie să fi dominat zilele în care Obama trimitea trupe în Afganistan și spuneau țării în același timp că războiul se va sfârși în curând. Ce fel de mesaj ar putea trimite eventual soldaților, mai ales celor trimisi? Și cum ar putea oamenii care se ocupă de planificare să câștige un astfel de război să facă acest lucru atunci când se părea că toți cei implicați tocmai doreau să plece?
Brad Pitt îl interpretează pe generalul Glen McMahon ca pe o caricatură macho înaltată – este o performanță riscantă care a divizat publicul care a văzut filmul la Cannes. În unele scene, se simte ca un stereotip larg, un absurdist să ia pe generalul de război determinat cu dinți gresiați și falcă pătrată. Acesta este un tip care răspunde la porecla „Glenimal”, o revenire la o altă eră a războiului într-o nouă eră în care o numim în schimb un conflict. Când McMahon este rugat să-i sfătuiască cum să procedeze în Afganistan, speră că va conduce în principiu retragerea trupelor din zonă. El cere mai mult de 40.000. El a spus direct că „Nu sunteți aici să câștigați, sunteți aici pentru a curăța mizeria”, dar McMahon nu a devenit soldat pentru a curăța. Este un lider fără nicăieri de a conduce oamenii.
Michod încearcă să reproducă confuzia protagonistului său și viteza generală a birocrației din timpul războiului prin structura filmului său, care împarte momente episodice în căutarea lui McMahon pentru validare și sprijin. În consecință, în timp ce există momente care într-adevăr funcționează – inclusiv un dezacord timpuriu cu un soldat jucat de Keith Stanfield și o conversație pe un avion cu un costum jucat de Alan Ruck – acestea nu se leagă într-un mod coerent. Este o colecție de scene diferite, mai mult decât un film, ca și cum Michod și Pitt nu și-ar fi dat seama ce poveste au încercat să le spună. Pe de o parte, este ceva aproape admirabil pentru a face un film frustrant despre un moment frustrant și o persoană, și cred că unele dintre inconsecvențele tonale sunt concepute în mod intenționat pentru a transmite acea frustrare spectatorului, dar pentru o experiență dezamăgitoare în ansamblu. „War Machine” este unul din acele filme pe care tot aștepți să-l urmezi, să-ți dai seama ce este, să începi să dai clic. Nu o face niciodata. War Machine (2017) Online Subtitrat este un film foarte bun de comedie. Vizionare placuta!

Vezi filmul War Machine (2017) Online Subtitrat HD:

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
War Machine (2017) Online Subtitrat

War Machine (2017) Online Subtitrat in romana gratis la calitate HD. Mi-ar plăcea să văd o satiră adevărată scrisă de incredibil de inteligentul David Michod. „Machine War”, acum pe Netflix, nu este cu adevărat o satiră. Mi-ar plăcea să văd un film războinic alb, împușcat de artizanul ace, Dariusz Wolski. Credeți sau nu, „War Machine” nu […]

Genul: 2017, Comedie, Drama, Filme 2017, War

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?