Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

War on Everyone 2017 online subtitrat

Advertising

Loading...


War on Everyone 2017 online subtitrat in romana hd. Filmul pentru acest lucru ma facut sa rad (scena cu mașina lor și un mim), astfel încât a fost suficient pentru a mă convinge să meargă și să-l uit.

Război pe toată lumea este o comedie neagră amic polițist, cu Michael Pena și Alexander Skarsgård, care joacă polițiști corupți. Complot principal este că un jaf a avut loc și ei văd banii ca și al lor.

Comedia a fost amestecat cu piese care au fost destul de ireal; cea mai bună comparație mă pot gândi este până în 1991 a lui Hudson Hawk (un film pe care în ziua de azi este foarte dezbinare). O parte din comedia a avut-mi râs până când am fost aproape plângând (scena din Reykjavik a fost probabil cel mai bun exemplu).

Unele mai multe exemple includ atunci când lovi cu piciorul într-o ușă la o casă, pistoale, ei au încă burgeri au fost mănâncă în alte mâini. Ei au găsit un bărbat de sângerare cu un cuțit în intestine și soția lui stătea acolo plângând. Astfel încât acestea să își desfășoare mănâncă burgeri lor.

Personal, m-am bucurat cu adevărat acest film, dar a apelat la simțul umorului, pe care o accept pe deplin, nu poate fi considerat normal (îmi place să umor negru, Frankie Boyle este unul dintre comici mele preferate, de exemplu). Știu că pentru fiecare persoană ca mine care sa bucurat de acest film, va exista cel puțin o persoană pe care-l uraste absolut.

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
War on Everyone 2017 online subtitrat

War on Everyone 2017 online subtitrat in romana hd. Filmul pentru acest lucru ma facut sa rad (scena cu mașina lor și un mim), astfel încât a fost suficient pentru a mă convinge să meargă și să-l uit. Război pe toată lumea este o comedie neagră amic polițist, cu Michael Pena și Alexander Skarsgård, care […]

Genul: Comedie, Filme 2016, Filme 2017

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?