Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Walking the Halls, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Walking the Halls 2012, filme online HD subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în zona Los Angelesului, filmul are în centrul atenţiei o studentă de liceu în vârstă de 18 ani pe nume Casey Benson (Caitlin Thompson). Când se dezlănţuie în public la adresa iubitului ei Jeremy (Isiah Adas) pentru că a lăsat-o singură, ea atrage atenţia celor mai populare fete din şcoală conduse de atrăgătoarea şi încrezătoarea Amber (Marie Avgeropoulos). Amber şi prietenele ei, Taylor (Lindsay Taylor) şi Kylie (Arden Cho), îi falsifică buletinul pentru a o lua cu ele la un club de noapte.

Habar nu are Casey că Amber şi prietenele ei lucrează ca escorte de lux pentru ofiţerul de poliţie al şcolii Jack (Matthew Alan). Fără să o informeze că va trebui şi ea să se culce cu bărbaţi în schimbul banilor, Amber o combină pe Casey cu un bărbat în vârstă de 28 de ani pe nume Max (Jason-Shane Scott). După ce se îmbată pentru prima oară în viaţa ei, Casey îşi petrece noaptea cu Max şi se ceartă cu mama ei Holly (Jamie Luner) când ajunge acasă beată.

Holly se află într-un mariaj nefericit cu soţul ei infidel Christopher (Al Sapienza) care nu prea îşi dă interesul pentru bunăstarea familiei. Cu toate că soţul ei nu o susţine, Holly hotărăşte să deschidă un restaurant propriu împreună cu prietena sa Maggie (Darlene Vogel). În ziua următoare, după ce primeşte 600 de dolari pentru că s-a culcat cu Max, Casey este dezgustată că a fost luată drept prostituată şi se duce la Max pentru a-i reproşa acest lucru, însă el o asigură că îi place la fel de mult de ea precum îi place ei de el.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?