Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Venom (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Venom (2018) Online Subtitrat gratis la calitate HD. Sony a înțepat o stea și un regizor pentru offshoot-ul lui Spider-Man, Venom.
Tom Hardy, care a fost nominalizat la Oscar pentru rolul său în filmul The Revenant, este în negocieri finale pentru a juca în Venom, în timp ce Ruben Fleischer, cel mai bine cunoscut pentru regia lui Zombieland, este negocierile finale pentru a conduce proiectul de film care se concentrează pe unul dintre Spider-Man’s ticăloșii de semnătură.
Proiectul este una dintre prioritățile cele mai importante ale Sony și studioul nu pierde timpul deoarece filmul urmează să fie deschis pe 5 octombrie 2018. Venom va inaugura o serie de filme de la universul de caractere Sony Marvel și Spider-Man. Sony lansează replicarea ardei bazate pe Marvel cu Spider-Man din această vară: Homecoming și Venom reprezintă un titlu cheie în ardezie. Studioul dezvoltă, de asemenea, un proiect Silver Sable / Black Cat, printre alte personaje din staul Spider-Man. Venom a fost unul dintre cei mai buni răufăcători ai lui Marvel și un jucător Spider-Man, de când a fost introdus în 1988, creat de scriitorul David Michelinie și de artiștii Todd McFarlane și Mike Zeck. Personajul este un simbiot străin care are nevoie de o gazdă umană pentru a supraviețui. În schimb, străinul îi vestește victima cu puteri incredibile. A făcut primul său mare ecran în Spider-Man 3 al lui Sam Raimi și a fost portretizat de Topher Grace. Venom (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018.
Scott Rosenberg și Jeff Pinkner, ultimul dintre care a lucrat la The Amazing Spider-Man 2, a scris scenariul pentru Venom. Detaliile detaliilor sunt păstrate în negru, dar Hardy, despre care se spune că este un fan Venom, îl va juca pe Eddie Brock, personajul care a devenit primul Venom.
Avi Arad și Matt Tolmach produc pictura împreună cu Amy Pascal.
Fleischer și-a făcut un nume pentru a-și echilibra comedia cu elemente de acțiune și de groază și episoade recent derulate de canibal Drew Barrymore, spectacolul Santa Clarita Diet și Superstore NBC. Este, de asemenea, producator al debutului regizoral al lui Brie Larson, magazinul Unicorn.
Hardy, care înfrânge, a câștigat recunoștință pentru producții precum Locke și Legend și a jucat, de asemenea, în Mad Max: Fury Road. Actorul a evitat, în cea mai mare parte, filme de popcorn, dar a jucat rolul de batjocor al lui Batman în The Dark Knight Rises 2012.
Cu Venom, Hardy trece acum din partea DC a dimensiunii filmului de benzi desenate în zona Marvel. Venom (2018) Online Subtitrat este un film de actiune, sf si crima … filmul dureaza 140 de minute. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Venom (2018) Online Subtitrat

Venom (2018) Online Subtitrat gratis la calitate HD. Sony a înțepat o stea și un regizor pentru offshoot-ul lui Spider-Man, Venom.Tom Hardy, care a fost nominalizat la Oscar pentru rolul său în filmul The Revenant, este în negocieri finale pentru a juca în Venom, în timp ce Ruben Fleischer, cel mai bine cunoscut pentru regia lui […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?