Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Venom 2 (2020) subtitrat HD in romana

Advertising

Loading...

Venom 2 (2020) subtitrat HD in romana spune povestea jurnalistului Eddie Brock. În primul episod al seriei, acesta a fost infectat cu un lichid extraterestru ciudat numit symbiote, în timp ce realiza o cercetare despre o corporație științifică în San Francisco. Creatura extraterestră realizează o legătură cu jurnalistul pentru ca acesta să devină Venom, un organism capabil să ia orice formă, lucru care îi dă lui Brock puteri nemaivăzute dar și ceva care seamănă cu tulburarea de personalitate multiplă.

Finalul primului episod al seriei face din Venom un anti-erou clar, el nu este nici bun, dar nici complet rău, așa încât Venom 2 trebuie să facă lumină în această problemă și să îi dezvolte mai pe larg aventurile. Pe 11 decembrie, scenaristul Jeff Pinker a acordat un interviu și a precizat că nu poate spune nimic altceva despe film decât că se va face, iar el va fi cel care îl va scrie. În plus, același articol menționa și că regizorul Ruben Fleischer nu se va întoarce pentru cel de-al doilea film fiindcă este mult prea ocupat cu lucrul la Zombieland 2.

Informatii despre film Adaugat acum 3 months in urma
Venom 2 (2020) subtitrat HD in romana

Venom 2 (2020) subtitrat HD in romana spune povestea jurnalistului Eddie Brock. În primul episod al seriei, acesta a fost infectat cu un lichid extraterestru ciudat numit symbiote, în timp ce realiza o cercetare despre o corporație științifică în San Francisco. Creatura extraterestră realizează o legătură cu jurnalistul pentru ca acesta să devină Venom, un […]

Genul: Action, Actiune, Comedie, Horror

Tag-uri:

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?