Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Vânătorul de recompense 2049 (2017) Film Online Subtitrat HD.

Advertising

Loading...Vânătorul de recompense (2017) online subtitrat gratis HD. Peste 163 de minute, „Blade Runner 2049” se luptă cu nimic mai puțin decât ceea ce înseamnă a fi om, servind ca un tovarăș tematic frumos pentru „Blade Runner” de la Ridley Scott, un film care a redefinit un gen. Este prea devreme să vă dați seama dacă urmărirea va avea influența și puterea de a rămâne în originalul original, dar este clar încă de la început că nu este doar o bucată de serviciu nostalgic de ventilatoare. Spre deosebire de o mulțime de rebootări sau de succese cu întârziere îndelungată, care remixează temele și personajele originalelor iubite pentru a oferi spectatorilor confortul obișnuit al familiarității, Denis Villeneuve și echipa sa sunt remarcabil de ambițioase, folosind subiectele abordate de „Blade Runner” conversația în loc să repetăm doar pentru a face un dolar. În acest scop, au făcut una dintre cele mai profund filosofice și provocatoare filme SF de toate timpurile, un film care nu vă ține niciodată mâna pe măsură ce spiralizează privitorul prin minunata sa funhouse a sufletului uman. Vânătorul de recompense (2017) face parte din categoria filme online 2017, este un film de SF. Iată în cazul în care lucrurile devin un pic dificil pentru un critic de film. Villeneuve și echipa de la Warner Brothers au cerut criticilor să fie incredibil de prețioși cu spoilerele, fără a dezvălui lucruri pe care filmul le face doar câteva minute în timpul lor de funcționare (și chiar și câteva lucruri pe care cred că remorcile le dau, dar nu numai). Modul in care filmul isi dezvaluie secretele, temele si conexiunile este unul dintre cele mai mari puncte forte ale lui, asa ca am sa-i ascult cererea regizorie, desi cred ca unele dintre cele mai bune scrierii despre acest film vor fi facute atunci cand temele pot fi discutate bate și în mod explicit.
Până atunci, vă dau doar elementele de bază, la fel de frumoase ca și ele. Călătoresc un val de imagini superbe de la legendarul Roger Deakins și echipa de efecte de fisuri, Villeneuve ne aduce în Los Angeles în 2049. Au trecut decenii de la prima acțiune a filmului, dar Blade Runner este încă o profesie personificată aici de Ryan Gosling ca agent cunoscut sub numele de K. Datoria lui acum este de a urmări replicanții vechi care s-au ascuns, trăind mult timp după viața inițială programată. În deschiderea filmului, ofițerul K urmărește un replicant care încearcă doar să trăiască o viață liniștită ca fermier (un spectacol Dave Bautista, care face foarte mult un rol mic). Ceea ce găsește acolo va începe ceea ce este în esență o poveste de detectiv, determinând K să rezolve un mister despre propria sa trecută, istoria replicanților, puterea memoriei și ceea ce înseamnă a fi o ființă umană. Robin Wright, Jared Leto și co-starul lui Harrison Ford.
Din filmul „Blade Runner 2049” a început să se scurgă, a fost clar că directorul „Prizonierilor” și „Sosirea” a creat un film cu un limbaj vizual încrezător și puternic. Discuția Oscarului pentru domnișoara de onoare, Roger Deakins, a intrat cu prima remorcă. Filmul este fără îndoială superb, genul de lucru care ar putea fi apreciat cu volumul întors până la capăt. Nu numai că Deakins și Villeneuve sunt minunați la aspectele „futuriste” ale viziunii lor, dar au făcut un film ale cărui imagini cele mai izbitoare se referă adesea la natură. Când mă gândesc la „anul 2049”, cred că valurile se prăbușesc, căderile de zăpadă și, bineînțeles, ploaia de pe jos – o imagine iconică din primul film care a fost aproape subminat aici în a doua jumătate. Și Villeneuve și Deakins sunt adesea jucăuș în această lume izbitoare din punct de vedere vizual, surprinzând imagini care funcționează tematic – mă gândesc la un „mic” K împotriva statuilor gigantice într-un punct când îl întreabă locul în lume sau într-un moment cu o hologramă care vine un panou care să-i reamintească ce a pierdut într-un mod de zece povestiri înalte – fără a pierde din vedere frumusețea pură a tuturor. Este unul dintre cele mai impresionante filme ale anului, nu numai în acest an, ci în ultimele câteva. Nu pot să aștept să-l văd din nou, doar pentru a-mi admira imaginile fără a încerca să-i urmez complotul. Și designul sunetului este atât de remarcabil încât este aproape copleșitor – acesta este un film pe care nu îl urmăriți pasiv, îl simțiți.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Vânătorul de recompense 2049 (2017) Film Online Subtitrat HD.

Vânătorul de recompense (2017) online subtitrat gratis HD. Peste 163 de minute, „Blade Runner 2049” se luptă cu nimic mai puțin decât ceea ce înseamnă a fi om, servind ca un tovarăș tematic frumos pentru „Blade Runner” de la Ridley Scott, un film care a redefinit un gen. Este prea devreme să vă dați seama dacă […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?