Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Untitled Terminator Reboot (2019) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Untitled Terminator Reboot (2019) Online Subtitrat in limba romana gratis la calitate HD. Terminatorul este oficial înapoi. A șasea tranșă a francizei „Terminator” a lovit teatre pe data de 26 iulie 2019.
Paramount Pictures a făcut anunțul miercuri. Linda Hamilton se va întoarce în rolul lui Sarah Connor, cu Arnold Schwarzenegger, de asemenea, la bord, pentru a relua rolul cyborg-ului său iconic. Continuarea va fi produsă de Skydance și creatorul seriei James Cameron. Filmul următor va marca prima dată că Hamilton, Schwarzenegger și Cameron vor lucra împreună la franciză începând din 1991, „Terminator 2: Judgment Day”.
Paramount Pictures distribuie, cu 20th Century Fox manipulând filmul la nivel internațional. Filmul „Deadpool”, Tim Miller, va continua continuarea.
Filmul fără titlu se va baza pe o poveste a lui Cameron și a lui Miller de la un scenariu realizat de David Goyer și Josh Friedman, în cadrul a ceea ce este planificat să fie o trilogie. Untitled Terminator Reboot (2019) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2019. Detaliile detaliilor sunt ținute sub acoperire, deși Cameron a spus că filmul va fi o continuare directă la „Terminator 2: Ziua Judecății”.
Hamilton a jucat în primele două poze, începând cu „The Terminator”, lansat în 1984. Connor a fost o chelneriță vânată de un cyborg ucigaș, jucată de Schwarzenegger, trimisă din viitor să o omoare pentru a nu-i da naștere la salvatorul omenirii.
„Terminator 3: Rise of the Machines”, lansat în 2003, urmat de „Terminator Salvation” în 2009 și „Terminator Genisys” în 2015.
Filmul „Terminator” este al doilea titlu de aterizare pe 26 iulie 2019. Sony a stabilit deja un film animat fără titlu pentru acel slot. Untitled Terminator Reboot (2019) Online Subtitrat este un film de actiune foarte bun. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Untitled Terminator Reboot  (2019) Online Subtitrat

Untitled Terminator Reboot (2019) Online Subtitrat in limba romana gratis la calitate HD. Terminatorul este oficial înapoi. A șasea tranșă a francizei „Terminator” a lovit teatre pe data de 26 iulie 2019.Paramount Pictures a făcut anunțul miercuri. Linda Hamilton se va întoarce în rolul lui Sarah Connor, cu Arnold Schwarzenegger, de asemenea, la bord, pentru a […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?