Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Unfriended Dark Web (2018) film hd subtitrat in romana

Advertising

Loading...Unfriended Dark Web (2018) film hd subtitrat in romana

Unfriended: Dark Web este un film de groază realizat în 2018 de americani, scris și regizat de Stephen Susco. Este vorba despre Colin Woodell, Rebecca Rittenhouse, Betty Gabriel și Andrew Lees. Este o continuare continuă a filmului Unfriended din 2014.

Filmul a avut premiera mondiala la sud de sud-vest pe 9 martie 2018. Este programat sa fie lansat pe 20 iulie 2018 de catre OTL Releasing si BH Tilt. 20-ceva Matias deschide un laptop nou găsit într-un coș de gunoi pierdut și găsit și găsește o memorie cache a fișierelor secrete pe el. În timpul unui apel video cu prietenii săi, el descoperă natura tulburatoare a fișierelor. Ei descoperă în curând că proprietarul anterior este conștient de acest lucru și le-a urmărit și vor face orice pentru a scoate laptopul înapoi.

Unfriended Dark Web (2018) online subtitrat hd

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Unfriended Dark Web (2018) film hd subtitrat in romana

Unfriended Dark Web (2018) film hd subtitrat in romana Unfriended: Dark Web este un film de groază realizat în 2018 de americani, scris și regizat de Stephen Susco. Este vorba despre Colin Woodell, Rebecca Rittenhouse, Betty Gabriel și Andrew Lees. Este o continuare continuă a filmului Unfriended din 2014. Filmul a avut premiera mondiala la […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?