Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Uncle Drew 2018 online hd subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Uncle Drew 2018 online hd subtitrat in romana

După ce i-au scutit economiile de viață pentru a intra într-o echipă din turneul de la Rucker Classic din Harlem, Dax (Lil Rel Howery) i se acordă o serie de neajunsuri, printre care pierderea echipei sale în fața rivalului său (Nick Kroll). Disperat să câștige turneul și premiul în bani, Dax se lovește de om, de mit, de legenda UNCLE DREW (NBA All-Star Kyrie Irving) și îl convinge să se mai întoarcă la tribunal. Cei doi bărbați se angajează într-o excursie de drum pentru a încheia echipa de baschet a lui Drew (Shaquille O’Neal, Chris Webber, Reggie Miller, Nate Robinson și Lisa Leslie) și dovedesc că un grup de septuagenari încă mai câștigă cel mare.

NBA star Kyrie Irving a portretizat pentru prima dată personajul unchiului Drew ca parte a unei campanii promoționale Pepsi în 2012. PepsiCo a anunțat că un film Uncle Drew era în curs de dezvoltare în februarie 2017, premiul complet fiind dezvăluit în luna septembrie a acelui an.

Uncle Drew 2018 online hd subtitrat in romana

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Uncle Drew 2018 online hd subtitrat in romana

Uncle Drew 2018 online hd subtitrat in romana După ce i-au scutit economiile de viață pentru a intra într-o echipă din turneul de la Rucker Classic din Harlem, Dax (Lil Rel Howery) i se acordă o serie de neajunsuri, printre care pierderea echipei sale în fața rivalului său (Nick Kroll). Disperat să câștige turneul și […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?