Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Trage tare si te scoti – Pain & Gain, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Trage tare si te scoti – Pain & Gain (2013), online pe net subtitrat in limba Româna

Regizorul Michael Bay ne prezintă comedia de acțiune “Trage tare și te scoți”, cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson și Anthony Mackie, bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii ’90 de la Miami care, în goana lor după Visul American, decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă.

După ce vezi așa ceva este foarte greu să mai spui vreodată despre un film că este absurd, tras de păr și ilogic. Pentru că viața bate cu mult filmul și la fel ca și în Compliance (2012). Vedem că prostia omenească nu are deloc limite. Dacă în Compliance evenimentele sunt redate în mare parte așa cum s-au petrecut. In Pain & Gain s-a umblat vizibil la unele situații pentru a forța ridicolul și pentru a ambala totul sub forma unei comedii negre.

Care să-i facă pe cei trei să pară în ochii spectatorului doar niște victime ale prostiei și nimic mai mult. Dar nu cred că asta surprinde pe cineva care știe cât de veridice sunt filmele de la Hollywood. Regizorul știe acest lucru și simte nevoia la un moment dat să reamintească spectatorului că se bazează în continuare pe fapte reale.

Din păcate; vanitățile criticilor aruncă într-un con de umbră unul dintre cele mai bune filme americane ale anului doar pentru că este regizat de Michael Bay; iar publicul cinefil pare atât de hipnotizat în momentul de față de universul Marvel și de Robert Downey Jr.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?