Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Toy Story 4 (2019) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Toy Story 4 (2019) Online Subtitrat in romana la calitate HD. Există puține proiecte în Hollywood care durează mai mult decât un film Pixar. Acestea necesită ani de producție, grație rigidității procesului de scriere al studioului și a animației complexe, de ultimă oră. De aceea este puțin cam confuz că Disney-Pixar tocmai a angajat un alt scenarist pentru Toy Story 4, un film programat pentru lansare pe 21 iunie 2019 – un an și jumătate de astăzi.
Scriitorul Stephany Folsom a fost apucat să completeze diferența rămasă de scriitorul duo Rashida Jones și Will McCormack, potrivit Variety. Sa dezvăluit în noiembrie că Jones și McCormack au părăsit filmul, cu puțin timp înainte ca acuzațiile privind abuzurile sexuale împotriva șefului lui Pixar, John Lasseter, să devină publice. (Lasseter a abordat preocupările într-un memoriu lung, unde a anunțat, de asemenea, că a luat o concediu de absență din partea companiei.) Deși rapoartele precoce au arătat că duoul a ieșit din cauza faptului că Lasseter a hărțuit sexual Jones, scriitorul actor clarificat într- cu McCormack că nu este cazul. În schimb, perechea sa despărțit de Pixar datorită „creației” și „diferențelor filosofice”. Toy Story 4 (2019) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2019. Plecarea lor a fost doar cele mai recente scene din spatele scenei, care se agită în filmul filmului de filmare. Lasseter, care inițial trebuia să co-direcționeze Toy Story 4, a demisionat în iulie (înainte de acuzațiile de hărțuire publică) și a fost înlocuit de Josh Cooley, care este acum singurul regizor.
Ca o reamintire: Toy Story 3 a ieșit din nou în 2010. Toy Story 4 a fost anunțat oficial în 2014 și a fost stabilit în mod ambițios pentru data de 16 iunie 2017. În 2015, a fost raportat că studioul a împins filmul în 2018. Apoi, în 2016, studioul a anunțat că la împins din nou, de data aceasta până în 2019, în loc să aleagă mutarea completă a lui Incredibles acum în originalul Toy Story 4 2018 fața locului. Schimbarea datelor de lansare pentru a găsi weekend-ul perfect de deschidere magic nu este nimic nou pentru un studio major, dar vine cu un plus de precauție în acest caz, deoarece Toy Story este cu ușurință proprietatea cea mai iubită și protejată a Pixar, una care va fi atentă a păstrat succesul maxim în box-office. Având în vedere toate schimbările din spatele scenei care se întâmplă încă în acest stadiu al producției, nu vă surprindeți dacă această dată de lansare 2019 va ieși și pe fereastră. Toy Story 4 (2019) Online Subtitrat este un film de animatie si comedie ce merita timpul acordat. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Toy Story 4 (2019) Online Subtitrat

Toy Story 4 (2019) Online Subtitrat in romana la calitate HD. Există puține proiecte în Hollywood care durează mai mult decât un film Pixar. Acestea necesită ani de producție, grație rigidității procesului de scriere al studioului și a animației complexe, de ultimă oră. De aceea este puțin cam confuz că Disney-Pixar tocmai a angajat un alt […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?