Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Top Gun 2 (2019) Online Subtitrat

Advertising

Loading...

Top Gun 2 (2019) Online Subtitrat in romana gratis. După șapte ani de zvonuri și întârzieri, Paramount a anunțat că Top Gun: Maverick este în colaborare cu Joseph Kosinski – care a condus Cruise – cu sclipire sci-fi Oblivion – primul în direct, scrie Reporterul de la Hollywood, cu Cruise la bord pentru a reprima rolul pilotului Pete „Maverick” Mitchell.
Pilotul naval al lui Cruise va juca un instructor de zbor în următorul sequel. „Aviatorii s-au întors, nevoia de viteză. Vom avea mașini mari și rapide. Va fi un film de concurență, la fel ca primul … dar o evoluție pentru Maverick „, a declarat actorul la începutul acestei luni.
Zvonurile despre o continuare a Top Gun au început să circule în 2010, însă moartea regizorului original Tony Scott în 2012 a întârziat proiectul. Cu toate acestea, în timp ce promova Mumia la începutul acestui an, Cruise a promis că filmul „se întâmplă cu siguranță”.  In filmul Top Gun 2 (2019) Online Subtitrat personajul principal este Tom Cruise.
În 2015, CEO-ul Skydance Productions David Ellison a detaliat complotul sequelului. „Este o lume în care trăim astăzi acolo unde este tehnologia de tip drone, iar luptătorii de generația a cincea sunt într-adevăr ceea ce marina Statelor Unite numită ultimul luptător provocat de om pe care o vom produce, de fapt, este vorba de [despre ] explorând „sfârșitul unei ere” de piloți luptători și luptători și ce este această cultură astăzi „, a spus Ellison. Top Gun 2 (2019) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2019.
Câteva luni mai târziu, Val Kilmer a spus că și el va relua rolul său în Maverick, dar actorul a luat-o curând de la declarația respectivă. Cruise sa întâlnit cu regizori potențiali pentru continuarea „Top Gun” la începutul acestui an înainte și în timpul filmării „Mission: Impossible 6” la Londra. „Oblivion” a fost un succes pentru Cruise și Kosinski, aducând 286 milioane de dolari în întreaga lume. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Top Gun 2 (2019) Online Subtitrat

Top Gun 2 (2019) Online Subtitrat in romana gratis. După șapte ani de zvonuri și întârzieri, Paramount a anunțat că Top Gun: Maverick este în colaborare cu Joseph Kosinski – care a condus Cruise – cu sclipire sci-fi Oblivion – primul în direct, scrie Reporterul de la Hollywood, cu Cruise la bord pentru a reprima rolul […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?