Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Tomb Raider (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...Tomb Raider (2018) film online subtitrat in romana HD. “Inceputul” este ultimul film din seria “Tomb Raider” ce va aparea pe marile ecrane din Romania in martie 2018. Lara Croft, fata unui om caruia ii plac excursiile prin tarile exotice, o fata de 21 de ani care isi cauta tatal disparut chiar din perioada adolescentei. Aceasta este un curier ce foloseste bicicleta pentru a livra, cu un salariu modest.

Urmeaza o facultate, insa abia poate sa ajunga la cursuri. Aceasta nu doreste sa ii calce pe urme tatalui sau, insa nici sa il considere disparut. Chiar daca au trecut 7 ani, aceasta inca incearca sa inteleaga cauza disparitiei tatalui sau.
Lara pleaca pe o insula, unde se spune ca ar fi fost ultimul loc unde a fost vazut tatal ei, insa drumul este periculos pentru o tanara ca ea.

Vezi online filmul Tomb Raider (2018) gratis subtitrat in romana şi la calitate HD.

Vezi Tomb Raider (2018) online subtitrat Film HD gratis , Vizioneaza Tomb Raider (2018) online subtitrat in romana Gratuit, Tomb Raider (2018) online subtitrat film gratis subtitrat in romana
Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Tomb Raider (2018) online subtitrat

Tomb Raider (2018) film online subtitrat in romana HD. “Inceputul” este ultimul film din seria “Tomb Raider” ce va aparea pe marile ecrane din Romania in martie 2018. Lara Croft, fata unui om caruia ii plac excursiile prin tarile exotice, o fata de 21 de ani care isi cauta tatal disparut chiar din perioada adolescentei. Aceasta […]

Genul: 2018, Actiune

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?