Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Tholi Prema 2018, online HD, subtitrat

Advertising

Loading...

Povestea urmează viața unui tip numit Aditya, care nu avea nimic de așteptat în viața până când a venit Varsha. Un caz clasic de dragoste la prima vedere, dar a fost scurt de trait când a ieșit din scenă doar pentru a reveni mai târziu. Dar, din aspectul său, nu va fi o poveste de dragoste ușoară, deoarece trebuie să se confrunte cu obstacole pe drum. Subtitrarea filmului subliniază: – Amintiri, fie bine sau rău, stați cu noi mereu.

Aaditya is an impulsive individual who takes decisions spontaneously and is unafraid to speak his mind. The love of his life Varsha is his extreme opposite — she chooses not to let her emotions control her actions or words. Will these two differing individuals ever make their relationship work?

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Tholi Prema 2018, online HD, subtitrat

Povestea urmează viața unui tip numit Aditya, care nu avea nimic de așteptat în viața până când a venit Varsha. Un caz clasic de dragoste la prima vedere, dar a fost scurt de trait când a ieșit din scenă doar pentru a reveni mai târziu. Dar, din aspectul său, nu va fi o poveste de […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?