Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Wolf’s Call (2019) online gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...

The Wolf’s Call (2019) online gratis subtitrat in romana. Aflaţi într-o situaţie politică incertă, Finlanda fiind atacată de Rusia, francezii le oferă sprijinul şi doresc să trimită un mesaj forţei agresoare. Îşi pregătesc forţa maritimă pentru a descuraja alte atacuri. Însă, în momentul în care o rachetă nucleară trasă de pe un submarin rusesc se îndreaptă spre Franţa, zarurile sunt aruncate şi răspunsul nuclear francez se pune în mişcare, un submarin primind ordin de a lansa, de asemenea, o rachetă. Momentul în care lumea îşi dă seama că întreaga operaţiune rusă e făcută de terorişti în încercarea de a determina războiul nuclear, conducătorii flotei franceze realizează că sunt în imposibilitatea de a opri propriul răspuns armat, singura soluţie fiind confruntarea dintre două submarine franceze conduse de un căpitan şi fostul său secund ajuns căpitan.

Filmul The Wolf’s Call (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul The Wolf’s Call online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!
Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
The Wolf’s Call (2019) online gratis subtitrat in romana

The Wolf’s Call (2019) online gratis subtitrat in romana. Aflaţi într-o situaţie politică incertă, Finlanda fiind atacată de Rusia, francezii le oferă sprijinul şi doresc să trimită un mesaj forţei agresoare. Îşi pregătesc forţa maritimă pentru a descuraja alte atacuri. Însă, în momentul în care o rachetă nucleară trasă de pe un submarin rusesc se […]

Genul: Actiune, Drama, film subtitrat, filme 2019

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?