Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Square – Patratul (2017), Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

The Square – Pătratul 2017, film online HD subtitrat în Română

Christian este curator la muzeul de artă X-Royal din Stockholm, fost Palat Regal. El este intervievat de jurnalista Anne şi se străduieşte să explice jargonul de muzeu. Mai târziu, el este atras într-o confruntare din zona pietonală după care el observă că telefonul şi portofelul i-au dispărut, probabil fiind victima unui furt în timpul confruntării. El reuşeşte să localizeze poziţia telefonului său cu ajutorul calculatorului, iar apoiîmpreună cu asistentul Michael restrâng zona către un complex de apartamente.

Cei doi scriu o scrisoare anonimă cu conţinut ameninţător prin care solicită înapoierea telefonului şi portofelului care să fie depozitate la un magazin din apropiere. Christian aruncă o copie a scrisorii în fiecare cutie poştală din bloc la adăpostul nopţii. Câteva zile mai târziu, strădaniile sale sunt încununate de succes, primind înapoi telefonul şi portofelul cu tot conţinutul intact. Euforic după acest succes al planului său, Christian se duce la o petrecere unde se întâlneşte din nou cu Ann, ajungând apoi în apartamentul ei unde se culcă împreună.

Câteva zile mai târziu, ea se duce la el la muzeu şi îi spune că şi-ar dori ceva mai mult decât sex ocazional. Ea îl întreabă dacă simte la fel, însă el evită să răspundă clar. Când Anne încearcă să-l sune ceva mai târziu, el nici măcar nu îi răspunde. La o zi după ce şi-a recuperat bunurile furate, Christian este informat că a mai sosit un pachet mai mare pe numele său. Suspicios, el îl trimite pe Michael să-l ridice. În magazinul cu pricina, Michael este abordat de un tânăr care susţine că părinţii lui îl consideră un hoţ din cauza scrisorii sale şi îi cere lui Christian să-şi prezinte scuze faţă de el şi familia sa. Altfel, băiatul promite că va crea „haos” pentru Christian.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?