Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Soloist – Solistul, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

The Soloist – Solistul 2009, online pe net subtitrat in limba Româna

În anul 2005, Steve Lopez (Robert Downey, Jr.) lucrează ca jurnalist la publicaţia L.A. Times. El este divorţat şi acum îşi desfăşoară activitatea sub comanda fostei sale soţii, Mary (Catherine Keener). Într-o zi, el aude o melodie cântată la vioară şi când se duce să vadă de unde vine sunetul se întâlneşte cu Nathaniel Ayers (Jamie Foxx), un schizofrenic fără casă care cântă la acea vioară. În timpul conversaţiei care urmează, Lopez află că Ayers a aplicat cândva la universitatea Juilliard.

Curios în legătură cu modul în care un student al unei astfel de universităţi de mare prestigiu a ajuns pe străzi, Lopez îi contactează pe cei de la Juilliard şi descoperă că nu există nicio înregistrare cum că Ayers ar fi absolvit vreodată de acolo. Cu toate că la început se gândeşte că un schizofrenic talentat la cântatul la vioară nu merită timpul său, Lopez realizează curând că nu are o altă poveste mai bună despre care să scrie. Din fericire, el află că Ayers a fost student acolo, dar a renunţat după doar doi ani.

Întâlnindu-l din nou a doua zi, Lopez îi spune lui Ayers că vrea să scrie un articol despre el, însă acesta pare că nu îl bagă în seamă. Deoarece nu ajunge nicăieri, Lopez o caută şi contactează pe sora lui Ayers (Lisa Gay Hamilton), iar aceasta îi oferă informaţiile de care are nevoie pentru a putea face cunoscută publicului larg povestea schizofrenicului muzician rămas pe străzi. Povestea pe care o publică Lopez în ziar se bucură de o atenţie deosebită din partea cititorilor.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Soloist – Solistul, online pe net subtitrat in limba Româna

The Soloist – Solistul 2009, online pe net subtitrat in limba Româna În anul 2005, Steve Lopez (Robert Downey, Jr.) lucrează ca jurnalist la publicaţia L.A. Times. El este divorţat şi acum îşi desfăşoară activitatea sub comanda fostei sale soţii, Mary (Catherine Keener). Într-o zi, el aude o melodie cântată la vioară şi când se […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?