Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Sisters Brothers 2018 online subtitrat hd

Advertising

Loading...The Sisters Brothers 2018 online subtitrat hd este o comedie întunecată western, regizată de Jacques Audiard, dintr-un scenariu pe care la co-scris cu Thomas Bidegain, bazat pe romanul cu același nume de către Patrick deWitt. Filmul îl va reprezenta pe John C. Reilly și pe Joaquin Phoenix ca fiind cei doi frați asasini notoriosi Eli și Charlie Sisters.

Va avea premiera mondiala la Festivalul de Film de la Venetia in 2 septembrie 2018. Este programat sa fie lansat pe 21 septembrie 2018 de catre Annapurna Pictures. Filmul este primul film de limbă engleză în limba engleză a lui Jacques Audiard. Povestea urmează surorile lui Eli și Charlie, doi frați hitmeni pe urmele unui prospector care a furat de la șeful lor.

The Sisters Brothers 2018 film online subtitrat

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Sisters Brothers 2018 online subtitrat hd

The Sisters Brothers 2018 online subtitrat hd este o comedie întunecată western, regizată de Jacques Audiard, dintr-un scenariu pe care la co-scris cu Thomas Bidegain, bazat pe romanul cu același nume de către Patrick deWitt. Filmul îl va reprezenta pe John C. Reilly și pe Joaquin Phoenix ca fiind cei doi frați asasini notoriosi Eli […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?