Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Shape of Water (2017) online subtitrat HD

Advertising

Loading... „Asset-ul”, așa cum l-au numit minții lui, nu reprezintă nici o amenințare pentru nimeni. El este, la fel cum lucrurile sălbatice tind să fie în filmele din zilele noastre, nevinovate la mila unei specii nemilos de pradă, adică a noastră. Nemesisul său special este Richard Strickland, o problemă guvernamentală, pătrat cu jawed piatră jucată cu o amenințare sigură de Michael Shannon. Strickland trăiește într-un diviziune suburbană cu soția și doi copii, conduce un cadillac, citește „Puterea gândirii pozitive” și se află în sexul misionar mecanic (și hărțuirea sexuală la locul de muncă). Accesorul său preferat este un produs electric de bovine, un detaliu care îl leagă de șerifii sudici care au arătat ocazional demonstranții de terorizare a drepturilor civile la televiziune.
O caricatură? Poate. Dar, de asemenea, un ticălos perfect plauzibil și în normalitatea sa diabolică din toate cele americane, o folie necesară pentru coaliția rebelă a filmului, o trupă de nereușită care a venit la apărarea lui Asset. Cel mai important dintre acestea este Elisa (Sally Hawkins), membră a personalului de curățare din timpul nopții al laboratorului, care joacă înregistrări de jazz pentru captivul la piscină, îi hrănește ouăle fierte și se îndrăgostește de mult timp.
S-ar putea să vă minunați cât de departe domnul del Toro ia această poveste interpersonală – în mod fundamental – și, de asemenea, cât de naturală, cât de neînfricoșătoare, cât de curată și dreaptă o face să pară. De ce nu? Folclorul este plin de prinți de broaște, frumuseți și animale. Mitologia clasică are satele și centaurii, zeii care se schimbă în formă și nimfele metamorfozante, a căror combingare și conservare fac parte din moștenirea umană. The Shape of Water (2017) online subtitrat este un film de drama si de aventuri. Interesul lui Elisa este agitat mai puțin de curiozitate decât de recunoaștere. Din cauza mutenesc ei, ea este privită de alții – și, uneori, se consideră pe sine – ca „incomplete”, ceva mai puțin decât pe deplin uman. Cei doi cei mai buni prieteni sunt Zelda (Octavia Spencer), o femeie afro-americană care lucrează cu ea și Giles (Richard Jenkins), un om gay care locuiește alături. Satisfacția subevaluată și intuitivă dintre aceste ieșite oferă această fabulă o mușcătură politică.
Bigotry și răutatea curge în fiecare moment ca un flux subteran, dar bunătatea este întotdeauna posibilă, și la fel este frumusețea. „Forma apei” este făcută din culori vii și umbre adânci; este la fel de vesel ca un muzical (și se transformă pe scurt într-unul), strălucitor ca o desen animat și murdar ca un film noir. (Filmul este Dan Laustsen. Scorul este de Alexandre Desplat.) Complotul său ocupat se mișcă rapid – prezența spionilor ruși nu-i doare niciodată, mai ales atunci când unul este jucat de Michael Stuhlbarg – cu excepția cazului în care domnul del Toro persistă pentru un moment de sensibilitate , o glumă delicată sau o erupție a harului. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Shape of Water (2017) online subtitrat HD

 „Asset-ul”, așa cum l-au numit minții lui, nu reprezintă nici o amenințare pentru nimeni. El este, la fel cum lucrurile sălbatice tind să fie în filmele din zilele noastre, nevinovate la mila unei specii nemilos de pradă, adică a noastră. Nemesisul său special este Richard Strickland, o problemă guvernamentală, pătrat cu jawed piatră jucată cu […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?