Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Rhythm Section (2019) film online subtitrat in romana

Advertising

Loading...

The Rhythm Section (2019) film online subtitrat in romana. O femeie caută răzbunare împotriva celor care au orchestrat un accident de avion care ia ucis familia si care se află într-o misiune pentru a umple golurile între ceea ce știe și ce i se spune.
Stephanie Patrick (Blake Lively) este o femeie irlandeză căzută în depresie, după ce i-a pierdut pe cei dragi într-un accident de avion in care trebuia sa fie si ea. Ea descopera că acest eveniment tragic nu a fost doar un incident nefericit, ci rezultatul unui atac terorist crud. Incercand să descopere adevărul, Stephanie se va alătura unei organizații secrete de informații pentru a găsi adevăratul răspunzător de atac si pentru a-și stinge setea de răzbunare. Astfel, se adapteaza identității unui asasin pentru a urmări pe cei responsabili si se abandoneaza în lumea drogurilor și prostituției, unde aduna toate informatiile pentru a-si atinge scopul.

Informatii despre film Adaugat acum 10 months in urma
The Rhythm Section (2019) film online subtitrat in romana

The Rhythm Section (2019) film online subtitrat in romana. O femeie caută răzbunare împotriva celor care au orchestrat un accident de avion care ia ucis familia si care se află într-o misiune pentru a umple golurile între ceea ce știe și ce i se spune.Stephanie Patrick (Blake Lively) este o femeie irlandeză căzută în depresie, […]

Genul: 2019

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?