Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Revenant – Mortul Viu, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

The Revenant – Mortul Viu 2009, film online HD subtitrat în Română

Sub-Locotenentul Bart Gregory (David Anders) a fost ucis în condiţii suspecte în timp ce se afla în Irak. După ce prietenii şi iubita sa, Janet (Louise Griffiths), participă la înmormântarea sa, Bart se trezeşte în mormânt. Ajutat de prietenul său cel mai bun, Joey Leubner (Chris Wylde), Bart începe să înţeleagă şi să înveţe cum să se descurce cunoua sa stare de nemurire. Mai ales, Bart are nevoie regulat de sânge pentru a preveni descompunerea.

Joey face nişte cercetări pe internet şi află că Bart pare să fie prins între a fi un zombie şi vampir, concluzionând că este un Revenant – un fel de fantomă vizibilă. În timp ce cumpără nişte bere dintr-un mic magazin din Koreatown, Bart şi Joey devin justiţiari atunci când Bart ucide şi se hrăneşte cu sângele unui gangster. Ei se bucură de interesul masiv al presei faţă de subiect şi Joey îl întreabă pe Bart dacă-i poate oferi şi lui acest „dar întunecat”.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Revenant – Mortul Viu, filme online subtitrat în Română

The Revenant – Mortul Viu 2009, film online HD subtitrat în Română Sub-Locotenentul Bart Gregory (David Anders) a fost ucis în condiţii suspecte în timp ce se afla în Irak. După ce prietenii şi iubita sa, Janet (Louise Griffiths), participă la înmormântarea sa, Bart se trezeşte în mormânt. Ajutat de prietenul său cel mai bun, […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?