Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Predator 2018 subtitrat hd in romana

Advertising

Loading...
The Predator 2018 subtitrat hd in romana, il puteti vizona gratis si la o calitate HD, doar pe site-ul nostru. Fara intreruperi, fara reclame.

Predator este un film de groază de acțiune americană de știință-ficțiune, regizat de Shane Black și scris de Black și Fred Dekker. Este cea de-a patra tranșă din seria de filme Predator (cea de-a șasea numărătoare a celor două filme Alien vs. Predator), urmând Predator (1987), Predator 2 (1990) și Predators (2010). Negrul a avut un rol de sprijin în filmul original, în timp ce John Davis se întoarce ca producător din primele trei tranșe, iar Lawrence Gordon în calitate de producător executiv.

Filmul îl interpretează pe Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Thomas Jane și Alfie Allen. Filmul a fost finalizat în iunie 2017 și urmează să fie lansat pe 14 septembrie 2018 de către Fox 20th Century în IMAX, precum și formate standard.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Predator 2018 subtitrat hd in romana

The Predator 2018 subtitrat hd in romana, il puteti vizona gratis si la o calitate HD, doar pe site-ul nostru. Fara intreruperi, fara reclame. Predator este un film de groază de acțiune americană de știință-ficțiune, regizat de Shane Black și scris de Black și Fred Dekker. Este cea de-a patra tranșă din seria de filme […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?