Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Predator (2018) Online subtitrat in romana

Advertising

Loading...


The Predator (2018) online subtitrat in limba romana la calitate HD. În timp ce unele tidbituri mici s-au scurs de povestea rebootului The Predator, imaginea completă nu a fost încă dezvăluită. Mulți fani se agăță de ideea că vor fi stabiliți în suburbiile. În timp ce acest lucru poate fi parțial adevărat, aceasta nu este o poveste despre Predatori care se târăsc în jurul unui culoar. Star Thomas Jane a deschis în sfârșit povestea adevărată în inima acestui nou thriller SF. Și sună așa de nebun, ar putea fi unul dintre cele mai bune filme ale anului 2018.
Predator va fi in cele din urma in teatre vara viitoare, si a fost descris ca un mare cort de buget care ar trebui sa reia o franciza pentru 20th Century Fox. Shane Black, care a jucat în original, conduce de data aceasta. Și se pare că a făcut ceva unic în această saga de vânători din spațiul cosmic, care speră să introducă rasa umană ca trofee. Filmul The Predator (2018) online subtitrat face parte din categoria filme 2018, este un film de actiun si SF. Thomas Jane, care nu este străin de filmele genului, cu hituri precum The Punisher și The Mist, este unul dintre principalii lideri. A vorbit recent cu podcastul Shadow Nation. Și a renunțat la primele indicii majore despre adevăratul complot. Povestea urmează unui grup de soldați „scoși în foc” care sunt transportați la un spital. Știu puțin, unul dintre aceștia a fost vizat de armata americană. Pentru că a văzut una dintre navele Predator pe pământ. Jane continuă să spună acest lucru despre modul în care se desfășoară povestea. Deci, The Predator este aproape ca un A-Team mash-up. Războinicii răniți care sunt aruncați în aer se ridică și se luptă cu o amenințare străină, întrucât acești vânători se prezintă în orașul suburban al unui băiat (Jacob Tremblay) cu autism. Thomas Jane a intrat în rolul regizorului de laudă Shane Black, care a fost ultimul efort regizoral The Nice Guys a fost un hit critic, dar nu a făcut prea mult zgomot la box-office. A continuat să acumuleze o audiență drăguță. Jane spune asta despre regizorul său. The Predator (2018) Online subtitrat este un film de nota 10! Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Predator (2018) Online subtitrat in romana

The Predator (2018) online subtitrat in limba romana la calitate HD. În timp ce unele tidbituri mici s-au scurs de povestea rebootului The Predator, imaginea completă nu a fost încă dezvăluită. Mulți fani se agăță de ideea că vor fi stabiliți în suburbiile. În timp ce acest lucru poate fi parțial adevărat, aceasta nu este o […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?
 

“The Predator (2018) Online subtitrat in romana” 1 comment
  1. LAURENTIU MIHAI HANUS - 1 year in urma

    Slab,foarte slab ! Sunt dezamagit !