Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Post: Secretele Pentagonului, film online HD, subtitrat în Română

Advertising

Loading...

The Post: Secretele Pentagonului, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1965, în Vietnam, analistul militar al Departamentului de Stat Daniel Ellsberg acompaniază soldaţii pe câmpul de luptă şi documentează progresul activităţilor militare americane în regiune pentru Secretarul Apărării Robert McNamara. În zborul de intoarcere acasa, McNamara îşi exprimă de faţă cu Elsberg şi Preşedintele Lyndon Johnson punctele sale de vedere referitoare la Războiul din Vietnam pe care îl consideră unul absolut zadarnic, însă la aterizare punctele sale de vedere se schimbă radical şi este convins că eforturile din război sunt excelente.

Auzind aceste lucruri, Ellsberg este pur şi simplu uluit de schimbarea radicală. Ceva ani mai târziu, lucrând acum pentru un contractor militar civil, Corporaţia RAND, Ellsberg fotocopiază rapoarte clasificate care documentează progresul Războiului din Vietnam datând din timpul preşedinţiei lui Truman. El face publice aceste documente păstrându-şi identitatea anonimă detaliind mai mult de 20 de ani de activitate clandestină a forţelor americane şi recunoaşteri directe ale faptului că războiul decurge foarte prost.

Moştenitoare a unui imperiu media, Katharine Graham încearcă să echilibreze viaţa socială cu responsabilitatea de-a deţine The Washington Post, un ziar pe care l-a preluat după sinuciderea soţului ei ce i-a succedat tatălui ei. Ea trebuie să se descurce cu listarea pe bursă a ziarului, o mişcare pe care o consideră foarte importantă pentru a încerca să întărească poziţia ziarului său, însă se teme că odată cu acest lucru este posibil ca familia ei să piardă controlul asupra afacerii. Ea nu are suficientă încredere că, fiind femeie, are capacitatea de-a conduce o organizaţie dominată de bărbaţi.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Post: Secretele Pentagonului, film online HD, subtitrat în Română

The Post: Secretele Pentagonului, film online HD, subtitrat în Română În anul 1965, în Vietnam, analistul militar al Departamentului de Stat Daniel Ellsberg acompaniază soldaţii pe câmpul de luptă şi documentează progresul activităţilor militare americane în regiune pentru Secretarul Apărării Robert McNamara. În zborul de intoarcere acasa, McNamara îşi exprimă de faţă cu Elsberg şi […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?