Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Pirates of Somalia 2017, Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

The Pirates of Somalia 2017, film online HD subtitrat în Română

Bazat pe un roman scris de Jay Bahadur, filmul începe cu Jay (Evan Peters), un tânăr jurnalist care visează să îşi facă un nume în această meserie. El merge împreună cu fratele său mai mic la un bar local unde sunt prinşi de viscol şi din cauza unor circumstanţe nefavorabile, el ajunge la spital unde se întâlneşte cu un bătrân despre care află cu uimire că e chiar legendarul jurnalist canadian, Seymour Tobin (Al Pacino).

Cei doi pornesc o conversaţie din care Jay nu obţine mare lucru, bătrânul sfătuindu-l să aleagă o altă cale în viaţă. În cele din urmă, Jay continuă să-şi urmeze visul şi încearcă să dea lovitura cu un reportaj referitor la Piraţii din Somalia. Ajuns în această ţară, Jay face cunoştinţă cu preşedintele ţării de la care încearcă să obţină o serie de informaţii care să-l ajute în reportajul său. Aspiraţiile lui Jay îl întorc pe acesta deseori în trecut, un trecut care este mort şi îngropat.

Tentativa lui de-a arunca lumină asupra unei lumi aflată într-un întuneric total se loveşte de multe obstacole, printre care se află chiar nepăsarea publicului pentru astfel de poveşti. Jay este ghidat în turul său prin Somalia de către localnicul Abdi (Barkhad Abdi), cel care îl sfătuieşte pe acesta să nu accepte oferta primită de la CBS News pentru imaginile cu ostaticii capturaţi de pe o navă somaleză.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?