Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Nun (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...

The Nun (2018) Online Subtitrat gratis in limba romana. Când o tânără călugăriță la o mănăstire apărută în România și-a luat propria viață, un preot (Demian Bichir) cu un trecut bântuit și un noviciat pe pragul juraților finali (Taissa Farmiga) este trimis de Vatican pentru a investiga. Împreună descoperă secretul nesfârșit al ordinului. Riscând nu numai viețile lor, ci și credința și sufletele lor, ei se confruntă cu o forță răuvoitoare sub forma aceleiași călugărițe demonice care a terorizat întâi publicul în „The Conjuring 2”, deoarece mănăstirea devine un loc de luptă oribil între cei vii și cei naibii. The Nun (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. New Line a stabilit 13 iulie 2018 – vineri 13 – pentru filmul său de groază „The Nun”, un film spinoff bazat pe caracterul demonic din „The Conjuring 2” cu regizorul britanic Corin Hardy la bord.
Studioul a început să dezvolte „The Nun” în luna iunie a anului trecut, la scurt timp după deschiderea filmului „The Conjuring 2”. Producătorii sunt James Wan, care a regizat cele două filme „Conjuring” și a produs sequel-ul, și Peter Safran, care a produs ambele filme. Scenariul curent pentru „The Nun” este scris de Gary Dauberman și Wan.
Demonata a venit la viață în filmul „The Conjuring 2” de la un pictor de către detectivul paranormal al lui Patrick Wilson, Ed Warren, și a atacat ulterior Lorraine Warren de la Vera Farmiga. „The Conjuring 2” se ocupă de cazul posesiei demonice din 1977 a unei fete britanice de 11 ani, interpretate de Madison Wolfe. New Line a reusit deja cu succes „Annabelle” din 2014 de la papusa demonica din „The Conjuring” din 2013. „Annabelle” a fost un hit masiv cu 256 milioane de dolari in intreaga lume, pe un buget de 6 milioane de dolari, cu un sequel stabilit pentru luna august. „The Conjuring” și „The Conjuring 2” au încasat 320 milioane de dolari în întreaga lume.
New Line a anunțat pe 2 februarie că a angajat pe Hardy pentru „The Monster”.
Hardy a regizat filmul de groază „The Hallow”, în care un conservator dezlănțuie forțe demonice în pădurea rurală irlandeză. A avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2015 și a fost achiziționat de IFC pentru S.U.A.
„The Nun” este cel de-al treilea titlu de aterizare pe data de 13 iulie 2018, urmând o pereche de proiecte animate – „Parcul de distracții” al Paramount și „Hotel Transylvania 3” de la Sony. The Nun (2018) Online Subtitrat este un film horror foarte bun. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Nun (2018) Online Subtitrat

The Nun (2018) Online Subtitrat gratis in limba romana. Când o tânără călugăriță la o mănăstire apărută în România și-a luat propria viață, un preot (Demian Bichir) cu un trecut bântuit și un noviciat pe pragul juraților finali (Taissa Farmiga) este trimis de Vatican pentru a investiga. Împreună descoperă secretul nesfârșit al ordinului. Riscând nu numai […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?