Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Nun 2018 film subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Vizionati acum pelicula The Nun 2018 film subtitrat in romana, un film de groaza in regia lui Corin Hardy.

Cineastul James Wan, regizorul orchestrei de filmare “The Conjuring” și “The Conjuring 2”, explorează un alt colț întunecat al acelui univers cu “The Monster”, regizat de Corin Hardy, “The Hallow” -fest este produs de Wan și Peter Safran, care a produs toate filmele din franciza “The Conjuring”.

Atunci când o tânără călugăriță la o mănăstire în România își ia propria viață, un preot cu un trecut bântuit și un noviciat pe pragul jurământului ei final sunt trimise de Vatican pentru a investiga. Împreună descoperă secretul nesfârșit al ordinului. Riscând nu numai viețile lor, ci și credința și sufletele lor, ei se confruntă cu o forță răuvoitoare sub forma aceleiași călugărițe demonice care a terorizat întâi publicul în “The Conjuring 2”, deoarece mănăstirea devine un loc de luptă oribil între cei vii și cei naibii .

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Nun 2018 film subtitrat in romana

Vizionati acum pelicula The Nun 2018 film subtitrat in romana, un film de groaza in regia lui Corin Hardy. Cineastul James Wan, regizorul orchestrei de filmare “The Conjuring” și “The Conjuring 2”, explorează un alt colț întunecat al acelui univers cu “The Monster”, regizat de Corin Hardy, “The Hallow” -fest este produs de Wan și […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?