Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Night Before 2015– Inainte de Craciun, Online Subtitrat

Advertising

Loading...


The Night Before – Inainte de Craciun 2015 Online Subtitrat – Film Full Online HD, In Decembrie 2001, Ethan isi pierde ambii parinti intr-un accident de masina.

 

Pentru a-l mai inveseli putin, cei mai buni prieteni ai sai, Chris si Isaac dau startul unei traditii: vor petrece fiecare ajun de Craciun impreuna.

In 2015, ajunsi la varsta adulta, prietenii decid ca a venit vremea sa renunte la traditie. Chris este acum un jucator cunoscut de fotbal, Isaac urmeaza sa aiba un copil. Ethan, un muzician, s-a despartit recent de iubita. Chris si Isaac sunt de parere ca Ethan nu este pregatit pentru incheierea traditiei. De aceea, Chris fura biletele pentru festivalul la care Ethan viseaza sa ajunga de mai multi ani. O multime de peripetii ii asteapta pe cei trei prieteni in drum spre festival.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
The Night Before 2015– Inainte de Craciun, Online Subtitrat

The Night Before – Inainte de Craciun 2015 Online Subtitrat – Film Full Online HD, In Decembrie 2001, Ethan isi pierde ambii parinti intr-un accident de masina.   Pentru a-l mai inveseli putin, cei mai buni prieteni ai sai, Chris si Isaac dau startul unei traditii: vor petrece fiecare ajun de Craciun impreuna. In 2015, […]

Genul: 2015, Comedie, In Curand

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?