Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Modern Ocean (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


The Modern Ocean (2017) Online Subtitrat gratis la calitate HD. Shane Carruth a regizat două filme fenomenale: Primer (2004), un film remarcabil realizat pe un buget înfricoșător despre un grup de ființe care au construit lucruri în garaj și au reușit să facă o mașină de timp funcțională. Acum, când spun un buget „de șireturi”, este proporțional corect. Un spectacol de buzunar în Hollywood este de 750k. Primer a fost făcut pentru 7000 $. Este un film minunat care merită cu siguranță un ceas.
Kris este atacat într-o seară și hipnotizat, folosind un grub cu proprietăți hipnotice, administrat de un hoț. Ea urmărește instrucțiunile hoțului să-i dea totul, chiar să ia împrumuturi. După ce viermii sunt extrași, ea se trezește pentru a-și găsi viața ruinată. Și-a pierdut slujba, banii ei sunt distruși. Câțiva ani mai târziu, ea îl întâlnește pe Jeff cu care poate avea multe în comun. Filmul este atât de intrigant și ciudat ca mine sau chiar cu această persoană ar putea veni cu. Deci, tocmai am folosit-o pe a lor. The Modern Ocean (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017.
Următorul său film, Oceanul modern, a fost blocat în iadul de dezvoltare de ani de zile. Are câțiva hitters greiți care au semnat și pe rol. Inclusiv Ann Hathaway, Jeff Goldblum, Asa Butterfield, Keanu Reeves și Tom Holland. Ultima știre de fond pe care am citit-o a fost că Tom Holland a spus că a fost „cel mai bun scenariu pe care la citit vreodată”, dar asta a fost acum 9 luni și acum nimic. Mă întreb dacă cineva mai are informații despre film sau despre orice altceva despre care ar putea lucra, pentru că știu că a făcut un televizor și a regizat un segment de Breakthrough (2014) o serie documentară despre progresele științifice și despre persoanele care le-au făcut posibile .
Pot stomac filmele ca Transformers și Suicide Squad dacă Hollywood-ul pune de asemenea niște directori / scriitori de bani cum ar fi Shane Carruth. Orice, informații ar fi de ajutor sau chiar gândurile tale despre Carruth, cum filmează Hollywood filmele, filmul sau oricare dintre filmele listate. The Modern Ocean (2017) Online Subtitrat este un filme de drama foarte captivant. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Modern Ocean (2017) Online Subtitrat

The Modern Ocean (2017) Online Subtitrat gratis la calitate HD. Shane Carruth a regizat două filme fenomenale: Primer (2004), un film remarcabil realizat pe un buget înfricoșător despre un grup de ființe care au construit lucruri în garaj și au reușit să facă o mașină de timp funcțională. Acum, când spun un buget „de șireturi”, este […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?