Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Miseducation of Cameron Post 2018 online gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...
The Miseducation of Cameron Post 2018 online gratis subtitrat in romana, un film foarte bun al acestei veri pe care il puteti viziona pe site-ul nostru. Se incadreaza in categoriile Drama si Romanta fiind regizat de catre Desiree Akhavan. Actorii sunt foarte buni, printre ei unmarandu-se si nume precum Chloë Grace Moretz, Steven Hauck sau Quinn Shephard.

In 1993, Cameron Post (Chloë Grace Moretz) este prinsă pe scaunul din spate al unei mașini care se joacă cu regina baleienei Coley Taylor (Quinn Shephard) și este considerată lesbiană. Acest lucru îi determină pe mătușa ei Ruth (Kerry Butler) să o trimită la un centru de tratament de la distanță numit Promisiunea lui Dumnezeu, unde este supusă terapiilor de conversie homosexuală. Cameron se leagă cu participanții la tabără și joacă împreună cu terapiile până când este eliberată.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Miseducation of Cameron Post 2018 online gratis subtitrat in romana

The Miseducation of Cameron Post 2018 online gratis subtitrat in romana, un film foarte bun al acestei veri pe care il puteti viziona pe site-ul nostru. Se incadreaza in categoriile Drama si Romanta fiind regizat de catre Desiree Akhavan. Actorii sunt foarte buni, printre ei unmarandu-se si nume precum Chloë Grace Moretz, Steven Hauck sau […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?