Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Miracle of Tekir – Miracolul din Tekir 2015, online subtitrat

Advertising

Loading...


The Miracle of Tekir – Miracolul din Tekir 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Mara, o femeie de 30 de ani, este cunoscută în satul în care trăiește ca o femeie-vraci, ce tratează sătenii prin puterea nămolului.

Când Mara rămane însărcinată şi povesteşte apropiaților că sarcina se datorează nămolului şi nu unui om, sătenii o acuză de vrăjitorie şi o alungă. Ajunge astfel într-o clinică din zona lacului Techirghiol, un centru SPA pentru oameni înstăriți. Acolo o întâlneşte pe Lili, unul dintre clienţii hotelului, o femeie bogată şi frumoasă care încearcă cu înverşunare să găsească o soluţie pentru problema infertilităţii ei. Treptat, trecutul şi natura femeii misterioase ies la iveală, iar Mara şi copilul ei se află în pericol.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
The Miracle of Tekir – Miracolul din Tekir 2015, online subtitrat

The Miracle of Tekir – Miracolul din Tekir 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Mara, o femeie de 30 de ani, este cunoscută în satul în care trăiește ca o femeie-vraci, ce tratează sătenii prin puterea nămolului. Când Mara rămane însărcinată şi povesteşte apropiaților că sarcina se datorează nămolului şi nu unui om, sătenii […]

Genul: 2015, Drama, Mister

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?