Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Mercy (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...The Mercy (2018) Online Subtitrat gratis. Yachtsmanul lui Donald Crowhurst încearcă să câștige cursa Globului de Aur din 1968, încheindu-se cu el, făcând un cont scandalos de a călători singuri pe mare. Este o poveste extraordinară: un om de afaceri blând afacerist în engleză preia unii dintre marii marinari profesioniști din lume într-o cursă non-stop, din întreaga lume, cu rezultate tragice.
Colin Firth joacă aventurierul nefericit din viața reală Donald Crowhurst în The Mercy, un film care urmează să fie inspirat de încercarea insuportabilă a lui Crowhurst de a concura în cursa Golden Globe de la Sunday Times din 1969.
„Nu aș îndrăzni să fac ce a făcut”, spune Firth. „Chiar și până în prezent, ceea ce a făcut Crowhurst este de neegalat, deoarece, deși oamenii au străbătut lumea și au supraviețuit tot felul, nu știu dacă este posibil chiar acum să construiască o provocare cu acest tip de adversitate … navigând peste graniță „. The Mercy (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Este o poveste extraordinara si bantuitoare a unui barbat care se indreapta spre mare si a familiei pe care o lasa in urma „, potrivit directorului filmului, James Marsh (The Man on Wire, Theory of Everything). Povestea vieții lui Crowhurst a inspirat anterior o operă, mai multe piese de teatru și un documentar din 2006, Deep Water, laudat la acel moment de The Telegraph ca „un film care va reduce cele mai grele inimi la naufragiu”.
Mercy nu se va lansa pana in anul viitor, dar o reactie timpurie este buna: dupa un screening preview, Sir Robin Knox-Johnston – castigatorul cursei originale din 1969 – a declarat pentru Yachting si Boating World ca filmul a fost „grozav “. The Mercy (2018) Online Subtitrat este un film de drama ce dureaza 101 de minute ce mertita acordat. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Mercy (2018) Online Subtitrat

The Mercy (2018) Online Subtitrat gratis. Yachtsmanul lui Donald Crowhurst încearcă să câștige cursa Globului de Aur din 1968, încheindu-se cu el, făcând un cont scandalos de a călători singuri pe mare. Este o poveste extraordinară: un om de afaceri blând afacerist în engleză preia unii dintre marii marinari profesioniști din lume într-o cursă non-stop, din întreaga […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?