Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Meg (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...The Meg (2018) Online Subtitrat in romana gratis la format HD. Jon Turteltaub conduce filmul cu actrița chineză Li Bingbing, împreună cu Jessica McNamee, Ruby Rose și Rainn Wilson. Filmările au început în Noua Zeelandă în toamna trecută.
Filmul va fi cofinanțat de „Flagship Entertainment”; Gravity Pictures, divizie a Chinei Media Capital (CMC); și Warner Bros. Gravity Pictures vor distribui filmul în China, cu Warner Bros., care se ocupă cu filmul în restul lumii.
Lorenzo Di Bonaventura, Belle Avery și Colin Wilson produc. Producătorii executivi sunt Wei Wayne Jiang, Barrie M. Osborne, Randy Greenberg și Gerald R. Molen. Povestea se bazează pe romanul lui Steve Alten „MEG: Un roman de profundă teroare”, publicat în 1997, cu titlul derivat din speciile vechi Megalodon care a supraviețuit în timp ce a fost prins în pârâul Mariana datorită unei bariere de apă rece.
Filmul „Meg” este centrat pe un program internațional de observare subacvatică, condus de oameni de știință chinezi, care este atacat de un pericol necunoscut cu cei submersibili aflați în adâncurile de mare adâncime și prinși în capul fundului Marian Trench. Statham va descrie un fost căpitan de navă și un scafandru expert, care este recrutat pentru o misiune probabilă de sinucidere – chiar dacă el sa confruntat cu pradă cu ani în urmă și ia fost forțat să-și întrerupă misiunea și să-și abandoneze jumătate din echipaj. In filmul The Meg (2018) Online Subtitrat personajul principal este Jason Statham. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Meg (2018) Online Subtitrat

The Meg (2018) Online Subtitrat in romana gratis la format HD. Jon Turteltaub conduce filmul cu actrița chineză Li Bingbing, împreună cu Jessica McNamee, Ruby Rose și Rainn Wilson. Filmările au început în Noua Zeelandă în toamna trecută.Filmul va fi cofinanțat de „Flagship Entertainment”; Gravity Pictures, divizie a Chinei Media Capital (CMC); și Warner Bros. Gravity […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?