Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Meg 2018 online subtitrat online subtitrat

Advertising

Loading...
Vezi acum The Meg 2018 online subtitrat online subtitrat.

Meg este un film de groază cu acțiune de coproducție american-chineză în regia lui Jon Turteltaub, scris de Dean Georgaris, Jon Hoeber și Erich Hoeber, bazat pe cartea science-fiction Meg: Un roman de profundă teroare de Steve Alten. Filmul îl numește pe Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao și Cliff Curtis și urmează un grup de oameni de știință care trebuie să oprească un rechin Megalodon de 95 de picioare de a teroriza o plajă. Acesta va fi lansat în Statele Unite la 10 august 2018.

Două sute de mile în largul coastei chinezești, un rechin preistoric de lungă durată de 95 de picioare numit megalodon, considerat a fi mult timp dispărut, se ridică din adâncurile oceanului și atacă o cercetare submersibilă, lăsând echipajul său blocat. Diver Jonas Taylor (Statham) – care a întâlnit monstrul înainte – este chemat în acțiune pentru a ajuta la salvarea echipajului și a opri monștrii carne înainte de a ataca pe continent.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Meg 2018 online subtitrat online subtitrat

Vezi acum The Meg 2018 online subtitrat online subtitrat. Meg este un film de groază cu acțiune de coproducție american-chineză în regia lui Jon Turteltaub, scris de Dean Georgaris, Jon Hoeber și Erich Hoeber, bazat pe cartea science-fiction Meg: Un roman de profundă teroare de Steve Alten. Filmul îl numește pe Jason Statham, Li Bingbing, […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?