Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Man Who Killed Don Quixote (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...The Man Who Killed Don Quixote (2018) Online Subtitrat in romana gratis la calitate HD. Este greu de crezut, dar regizorul Terry Gilliam a lucrat la The Man Who Killed Don Quijote timp de aproape 20 de ani. După un răsturnare după altul, cu ghinionul care a adus ghinion, se pare că Gilliam ar putea să-și piardă șansele și, în final, să elibereze filmul pentru ca lumea să vadă. Realizatorul filmului a dezvăluit recent că aproape a terminat tăierea filmului împreună. Iadul ar putea fi înghețat și, în sfârșit, putem fi binecuvântați cu omul lui Terry Gilliam, Omul care a omorât pe Don Quijote.
Opriți presele: Terry Gilliam ar putea să-i dea în sfârșit pe cei care l-au omorât pe Don Quixote publicului după acești ani. Într-un interviu acordat de New York Times, Gilliam spune că aproape că a tăiat filmul și că în timp ce mai sunt încă multe lucruri cu efecte vizuale, sunet și muzică, totul pare să se fi întâlnit frumos și a dus la un produs finit pe care regizorul fi fericit despre. Iată ce a spus Gilliam:
„Ei bine, aproape că am terminat tăierea. Suntem doar fiddling acum, imaginind câteva lucruri aici și acolo, așa că este destul de mult ceea ce este. Avem încă câteva luni de lucru pentru a face efecte vizuale, sunet, muzică. Dar, în ceea ce privește povestea, este destul de strâns acum și este surprinzător de minunat.
Întotdeauna ezită să fiu prea optimistă sau prea încântată de munca pe care o fac. Prefer să încerc să rămân cinic și ușor îndepărtat de ea. Când te îndrăgostești de ceva, e dureros când nu funcționează pentru toți ceilalți. Dar toți oamenii care l-au văzut până acum – au folosit cuvintele „Suntem îndrăgostiți de asta”. Să vedem dacă au dreptate. The Man Who Killed Don Quixote (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. În 1998, 12 regizori de maimuțe, Gilliam, au început să facă The Man Who Killed Don Quixote. Filmul avea rolul lui Johnny Depp ca un om modern, care a fost aruncat înapoi în timp, unde se alătură personajului literar Don Quixote, interpretat de Jean Rochefort. Apoi, totul a mers foarte greșit. Așa cum a fost scris în documentarul Lost în La Mancha, producția a fost afectată de inundații, grindină, lovituri de locație și un prejudiciu care a marginalizat complet Rochefort. Producția a încetat, rezultând o cerere de asigurare de 15 milioane USD.
Dar Gilliam nu a renunțat. A început producția din nou în 2008, doar pentru ca lucrurile să se prăbușească din nou. Gilliam la înlocuit pe Depp și Rochefort cu Jack Un’Connell și John Hurt, dar Hurt a fost diagnosticat în curând cu cancer. Filmul a fost oprit din nou și undeva de-a lungul drumului, Gilliam a fost raportat în mod eronat ca mort.
Încă foarte viu, Gilliam la înviat pe Don Quixote în 2016. Dar la doar câteva zile de la începerea filmărilor, producția a fost amânată din nou. Gilliam a explicat:
„Trebuia să-l împușc de luni dimineața. A fost ușor întârziată. Am avut acest producător, un portughez, care a susținut că va lua toți banii împreună la timp. Și acum câteva săptămâni, el a dovedit că nu a avut banii. Deci, încă mai mergem înainte. Nu este mort. Voi fi mort înainte de film.
În final, producția a început din nou în martie 2017. Noul Don Quijote a fost numit Adam Driver și fostul coechipier al lui Monty Python, Michael Palin, dar Palin a fost în cele din urmă înlocuit de Jonathan Pryce. Lumea filmului a așteptat cu o respirație îngâmfată pentru a vedea ce urmează ar fi greșit, dar apoi sa întâmplat ceva cu adevărat șocant: Gilliam a terminat de filmat filmul. Impuscaturile au fost împachetate în iunie 2017, iar acum tot ce a mai rămas este ca Gilliam să finalizeze lucrările post-producție și să dezvăluie proiectul său de pasiune cu mult timp îndelungat asupra masei, cu Amazon Studios manipulând distribuția. Desigur, există întotdeauna o șansă că altceva ar putea merge prost. Lumea se poate opri întotdeauna în noaptea dinaintea eliberării oficiale. The Man Who Killed Don Quixote (2018) Online Subtitrat este un film aventuri … un film interesant. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Man Who Killed Don Quixote (2018) Online Subtitrat

The Man Who Killed Don Quixote (2018) Online Subtitrat in romana gratis la calitate HD. Este greu de crezut, dar regizorul Terry Gilliam a lucrat la The Man Who Killed Don Quijote timp de aproape 20 de ani. După un răsturnare după altul, cu ghinionul care a adus ghinion, se pare că Gilliam ar putea să-și […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?