Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Loved Ones, filme online HD, subtitrat în Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Brent (Xavier Samuel) conduce maşina avându-l pe tatăl său pe locul din dreapta când un bărbat însângerat apare în mijlocul drumului. Încercând să evite lovirea acestuia, el virează şi intră cu maşina într-un copac. Şase luni mai târziu, Brent se gândeste să meargă la un bal de la liceu cu iubita sa Holly (Victoria Thaine), refuzând politicos propunerea unei alte fete pe nume Lola Stone (Robin McLeavy). Brent şi Holly se întâlnesc şi se duc în maşina acesteia din urmă unde fac sex şi sunt văzuţi de rănita Lola.

Nepuntând încă să treacă peste accidentul petrecut în urmă cu ceva vreme, în care se pare că tatăl său a murit, Brent a apelat la consumul recreaţional de marijuana şi chiar la automutilare cu lama din cauza că se simte vinovat pentru decesul tatălui. Întors acasă, după o convesaţie cu mama lui în care ea insistă că ar trebui mai degrabă să ia un taxi până la locul de desfăşurare al balului în loc să meargă cu neexperimentata într-ale condusului, Holly, Brent pleacă şi se gândeşte serios la varianta sinuciderii.

În timp ce ascultă muzică, el este atacat cu brutalitate, iar apoi se trezeşte legat de un scaun în casa Lolei, stând la masă cu ea, cu tatăl acesteia şi cu o femeie lobotomizată căreia ei îi spun Bright Eyes. Lola ia o seringă şi îl injectează pe Brent cu un lichid care-l face incapabil să vorbească sau să ţipe. Brent încearcă şi reuşeşte pentru scurt timp să evadeze, însă este din nou prins şi torturat de aceştia.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?