Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Little Stranger 2018 film online subtitrat in romana

Advertising

Loading...The Little Stranger 2018 film online subtitrat in romana, un film bun care se incadreaza in categoriile Drama, Horror si Mister, pe care nu il recomandam minorilor. Este regizat de catre Lenny Abrahamson, iar in rolurile principale ii avem pe Domhnall Gleeson, Ruth Wilson si Charlotte Rampling.

Este vorba despre Dr. Faraday, un doctor de țară. În vara lui 1947, el tinde la un pacient la Sute Hall, unde mama lui a lucrat odată ca un îngrijitor. Sala, care a căzut în declin, găzduiește doamna Ayres și cei doi copii ai săi, Caroline și Roddy. După ce a luat noul pacient, dr. Faraday descoperă că povestea familiei Ayres va deveni în curând legată de propria sa persoană.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Little Stranger 2018 film online subtitrat in romana

The Little Stranger 2018 film online subtitrat in romana, un film bun care se incadreaza in categoriile Drama, Horror si Mister, pe care nu il recomandam minorilor. Este regizat de catre Lenny Abrahamson, iar in rolurile principale ii avem pe Domhnall Gleeson, Ruth Wilson si Charlotte Rampling. Este vorba despre Dr. Faraday, un doctor de […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?