Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Little Mermaid (2018) gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...
The Little Mermaid (2018) gratis subtitrat in romana

Little Mermaid este un film de aventură fantezie-aventură live, care se bazează pe originalul roman Hans Christian Andersen cu același nume. Este regizat și scris de Blake Harris, co-regizat de Chris Bouchard și produs de Armando Gutierrez și Robert Molloy. Filmul este lansat pe 17 august 2018.

Povestea începe cu o bunică veche care îi spune celor două nepoate povestea Micului Siren. În ciuda vârstei tinere, fetele nu cred în poveste, până când bunica lor le spune o poveste de-a ei. Cu mulți ani în urmă, un tânăr reporter pe nume Cam Harrison, care nu și-a câștigat existența, se află în căutarea unei povestiri bune, însoțită de sora lui mai mică, Elle. Acolo merg la un circ și întâlnesc o frumoasă sirenă prinsă într-un rezervor de sticlă.

Ei sunt în continuare uimiți când sirena apare înaintea lor ca o femeie tânără cu picioarele. Duo-ul învață curând despre o profeție despre o fetiță născută pe pământ, binecuvântată de inima unei sirene. Cu această profeție să vină la viață în Elle, ei sunt în continuare încurcați într-un complot sinistru al unui vrăjitor care dorește să păstreze sufletul sirenei și să-l convertească la putere. Vizionati acum The Little Mermaid (2018) subtitrat in romana.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Little Mermaid (2018) gratis subtitrat in romana

The Little Mermaid (2018) gratis subtitrat in romana Little Mermaid este un film de aventură fantezie-aventură live, care se bazează pe originalul roman Hans Christian Andersen cu același nume. Este regizat și scris de Blake Harris, co-regizat de Chris Bouchard și produs de Armando Gutierrez și Robert Molloy. Filmul este lansat pe 17 august 2018. […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?