Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Irishman (2018) Online subtitrat

Advertising

Loading...


The Irishman (2018) Online subtitrat in romana gratis. Următorul film al lui Scorsese, „The Irishman”, a fost în glumă numit „The Expendables of gangster movies” – și cu un motiv bun. Revenirea legendarului regizor în lumea interlopă nu numai că îl va reuni cu colaboratorii de lungă durată Robert De Niro, Harvey Keitel și Joe Pesci, dar nu va aduce pe altcineva decât pe Al Pacino, unul dintre cei mai cunoscuți actori ai genului crimei.
Filmul este în prezent în producție, iar unii trecători au fost destul de norocoși să surprindă despre ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai mari filme gangster create vreodată. După cum puteți vedea din reacțiile pe Twitter, fanii se străduiesc să-și păstreze entuziasmul pentru revenirea lui Scorsese la un gen pe care la definit. The Irishman (2018) Online subtitrat face parte din categoria filme 2018. Bazându-mă pe cartea pe care am auzit-o în casele vopsite, # The Irishman cronicizează dispariția liderului sindical Jimmy Hoffa (Al Pacino) în 1975. Filmul va fi spus din punctul de vedere al lui Frank „The Irishman” Sheeran (Robert De Niro) atacantul care pretinde că este responsabil pentru dispariția lui Hoffa. Irlandezul prezintă evenimentele care au condus la cazul infamat și la impactul său durabil. Pesci va descrie șeful crimei Russell „The Old Man” Bufalino, în timp ce Keitel va prelua rolul sefului de crimă Angelo „The Gentle Don” Bruno.
Irlandezul va reuni #MartinScorsese cu De Niro și Pesci după 22 de ani, ultima lor colaborare fiind Casino. Pesci sa retras de la actorie în 2010, dar Scorsese a reușit să-l convingă să iasă din pensionare după multe încercări eșuate. Pe de altă parte, ultima lucrare a lui Keitel cu Scorsese era în filmul biblic „Ultima ispită a lui Hristos”. Pacino, veteranul filmului Gangster, care a lucrat cu De Niro în The Godfather Part II (deși jucau personaje în perioade diferite și, prin urmare, nu sa întâlnit niciodată) și Heat, va face debutul într-un film Scorsese, îndeplinind visurile multor fani. The Irishman (2018) Online subtitrat la calitate HD. În ciuda hype în jurul Irishman și numele de mare calibru atașat la el, studiouri majore au refuzat să producă caracteristica. Acest lucru a fost parțial datorită planului lui Scorsese de a folosi CGI costisitor pentru a dezafecta actorii, deoarece filmul său va avea loc de mai multe decenii. Producătorul Gaston Pavlovich a explicat decizia de a arăta în mod digital tânărul castrului în loc să aducă actori mai tineri, spunând că tehnologia de astăzi va arăta noi părți ale capabilităților de acțiune deja impresionante ale formației.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Irishman (2018) Online subtitrat

The Irishman (2018) Online subtitrat in romana gratis. Următorul film al lui Scorsese, „The Irishman”, a fost în glumă numit „The Expendables of gangster movies” – și cu un motiv bun. Revenirea legendarului regizor în lumea interlopă nu numai că îl va reuni cu colaboratorii de lungă durată Robert De Niro, Harvey Keitel și Joe Pesci, […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?