Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Insult (2017), filme online subtitrate în Română

Advertising

Loading...
center>

Tony Hanna este un creştin libanez şi membru devotat al Partidului Creştin, având o soţie însărcinată pe nume Shirine. Nedorind muncitori aproape de proprietatea lui când Shirine este acolo, Tony descoperă nişte muncitori care fac anumite modificări la balconul său, iar el se înfurie şi distruge acele modificări, moment în care unul dintre muncitori, Yasser Abdallah Salameh, îl înjură pe Tony. El îl recunoaşte după accent pe Yasser ca fiind un refugiat palestinian; el fiind un susţinător al deportării tuturor palestinienilor din ţară.

Cu toate că modificările la balcon erau făcute conform normelor de construcţie, Tony cere din partea companiei scuze pentru jignirile adresate de către Yasser. Angajaţii îl aduc pe Yasser în faţa lui Tony pentru a-şi cere scuze personal, dar în momentul în care Tony răbufneşte şi afirmă că şi-ar fi doit ca Ariel Sharon să fi exterminat toţi palestinienii, Yasser îl ia la bătaie şi îi rupe două coaste.

Drept urmare, Tony îl dă în judecată pe Yaser, dar deoarece nici unul nici altul nu pot să aducă dovezi referitor la ceea ce Tony i-a zis lui Yasser, judecătorul respinge cazul din lipsă de probe. Furios, Tony îl acuză pe judecător că ar fi corupt şi este dat afară din curtea de judecată, el fiind hotărât să facă apel la sentinţă. El leşină mai apoi, iar soţia sa se străduieşte să-l ridice, iar mai târziu ajunge să nască numai că bebeluşul întâmpină unele probleme din cauza şocului suferit de Shirine. Cazul este apoi rejudecat, iar Yasser riscă să fie acuzat de ucidere dacă bebeluşul moare.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Insult (2017), filme online subtitrate în Română

Tony Hanna este un creştin libanez şi membru devotat al Partidului Creştin, având o soţie însărcinată pe nume Shirine. Nedorind muncitori aproape de proprietatea lui când Shirine este acolo, Tony descoperă nişte muncitori care fac anumite modificări la balconul său, iar el se înfurie şi distruge acele modificări, moment în care unul dintre muncitori, Yasser […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?