Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Incredible Hulk, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

The Incredible Hulk – Incredibilul Hulk 2008, online pe net subtitrat in limba Româna

Omul de știință Bruce Banner (Edward Norton) străbate lumea în lung și-n lat, disperat să afle un leac pentru boala care-l face să se transforme într-un uriaș monstru verde. Pe urmele lui pornesc trupe militare, hotărâte să-l prindă și să-l studieze, pentru a-i folosi puterile în scopuri mârșave. Tocmai când Banner este pe punctul de a găsi antidotul, ceea ce-l poate apropia de singura femeie pe care a iubit-o vreodată (Liv Tyler), el trebuie să scape și de Monstru, o bestie cu puteri la fel de mari ca ale lui.
Nemulţumiţi de succesul parţial al lui “Hulk” (2003) – film regizat de Ang Lee şi cu un scenariu foarte dens (a se citi plictisitor în accepţiunea unor critici şi cinefili). Conducătorii Marvel Studios au refăcut povestea, stabilind că transformarea dr. Bruce Banner în matahala verde Hulk nu a fost una accidentală, ci doar o parte dintr-un program militar de creare a unei armate de supersoldaţi. Cum nimeni nu se duce la un film să vadă un singur monstru, i s-a adus şi un antagonist în persoana ofiţerului Emil Blonsky transformat. Intr-un monstru cu proeminențe osoase sub acţiunea aceloraşi raze gamma.
Povestea este structurată mult mai clar, având ingredientele obişnuite ale block-buster-urilor: acţiune, dramatism, romantism, efecte vizuale. Secvenţele de acţiune sunt destul de simple, dar dirijate cu entuziasm de Louis Leterrier. Preocupat mai mult de potenţialele reacţii ale publicului încât îi oferă cam tot ceea ce îşi doreşte să vadă. Efectele vizuale sunt reuşite, dar monştrii par prea umflaţi (ca în jocurile video). Si cu un vocabular limitat, exprimându-se prin mârâituri în loc de vorbe.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Incredible Hulk, online pe net subtitrat in limba Româna

The Incredible Hulk – Incredibilul Hulk 2008, online pe net subtitrat in limba Româna Omul de știință Bruce Banner (Edward Norton) străbate lumea în lung și-n lat, disperat să afle un leac pentru boala care-l face să se transforme într-un uriaș monstru verde. Pe urmele lui pornesc trupe militare, hotărâte să-l prindă și să-l studieze, […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?