Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Hurricane Heist (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...The Hurricane Heist (2018) Online Subtitrat in romana gratis. În cele din urmă, după ce toți acești ani de titani de la Hollywood nu făceau decât lucruri bune, bune pentru cei care le înconjurau, am fost considerați colectiv demni de un film cu titlul provocator, dar complet asinin „The Heist Hurricane”.
Hai să-l rupem un minut, nu-i așa? Este „uraganul Heist” despre oamenii care A) fura uraganele reale, B) decid sa-si scoata „un ultim loc de munca” in timpul uraganului, C) sa-si indeplineasca greselile elaborate cu forta, viteza si veridicitatea unui uragan; poate ceva mai încântător de tangențial cu uraganele decât acele idei (toate cărora le-am deja protejat prin drepturi de autor, așa că nu dați idei inteligente, titani de la Hollywood.) Dezamăgitor, filmul pare să nu fie vorba de hoții uraganului, mai degrabă acei samariteni buni care se opun acestora. Iată rezumatul oficial:
Sub amenințarea unui uragan, criminalii oportunisti se infiltrează într-o instalație de monede din SUA pentru a fura 600 milioane de dolari pentru heistul final. Când uraganul suflă într-o furtună letală de tip CATEGORIA 5 și planurile lor bine făcute, se pare că au nevoie de un cod de boltă cunoscut doar de un agent de trezorerie (Maggie Grace), o necesitate care devine criminală. Dar agentul de trezorerie a adunat un aliat puțin probabil, un meteorolog (Toby Kebbell) îngrozit de uragane, dar hotărât să-și salveze fratele înstrăinat răpit de hoți. El își folosește cunoștințele despre furtună ca o armă pentru a câștiga în acest thriller de acțiune non-stop încărcat cu adrenalină pe tot parcursul. The Hurricane Heist (2018) Online Subtitrat este un foarte bun de actiune. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Hurricane Heist (2018) Online Subtitrat

The Hurricane Heist (2018) Online Subtitrat in romana gratis. În cele din urmă, după ce toți acești ani de titani de la Hollywood nu făceau decât lucruri bune, bune pentru cei care le înconjurau, am fost considerați colectiv demni de un film cu titlul provocator, dar complet asinin „The Heist Hurricane”.Hai să-l rupem un minut, nu-i […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?