Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Hunger Games: Mockingjay – Revolta – Partea 1, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

The Hunger Games Mockingjay Part 1 2014 (Jocurile Foamei: Revolta – Partea 1), Online Subtitrat

După ce a fost salvată din arena distrusă în cea de-a 75-a ediţie a Jocurilor Foamei, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), împreună cu ceilalţi doi victorioşi, Beetee (Jeffrey Wright) şi Finnick Odair (Sam Claflin), sunt duşi în Districtul 13, sediul clandestin al rebelilor ce se ascund în adâncul ruinelor vechiului District 13, acolo unde se reîntâlneşte cu mama ei (Paula Malcomson) şi cu sora cea mică, Prim (Willow Shields) – cea de la care a plecat toată această aventură a ei atunci când fusese selectată pentru a participa la Jocuri şi Katniss s-a oferit voluntară în locul ei.

În timp ce îşi recuperează forţele, ea este prezentată Preşedintelui Alma Coin (Julianne Moore), liderul rebelilor, şi i se spune că acţiunile ei din arenă au aprins scânteia revoltelor care lovesc în Capitolul condus de Președintele Snow (Donald Sutherland). Coin o întreabă dacă este dispusă să devină „Gaiţa” – simbolul rebeliunii – ca parte a strategiei lor „raţiune şi suflet”. Katniss refuză categoric propunerea, amintind cu furie faptul că l-au lăsat în urmă pe Peeta Mellark (Josh Hutcherson), presupusul ei iubit şi coleg din Districtul 12. La sugestia lui Plutarch Heavensbee (Philip Seymour Hoffman), fostul organizator al Jocurilor), ea este dusă să vadă ruinele Districtului 12 care a fost distrus complet de Capitol.

După ce vede la televizor că Peeta este folosit de Capitol ca un instrument pentru a linişti revoltele, Katniss se răzgândeşte şi acceptă cu ezitare să devină „Gaiţa” lui Coin, dar cu condiţia ca Peeta şi ceilalţi câştigători să fie salvaţi şi iertaţi. Ea este apoi prezentată celorlalţi rebeli, costumată cum se cuvine şi i se oferă o gardă de corp în persoana lui Gale (Liam Hemsworth), bunul ei prieten care are sentimente de dragoste crescânde faţă de ea.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?