Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Hunger Games: Mockingjay – Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 2015 (Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a), Online Subtitrat

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) se recuperează după ce a fost aproape ucisă de Peeta Mellark (Josh Hutcherson) după ce acesta fusese spălat pe creier. După ce forţele rebele neutralizează furnizarea de arme al Capitolului în Districtul 2, cei loiali Capitolului se predau. Katniss, care a încercat să-i descurajeze să lupte pentru Capitol, este împuşcată în confuzia creată. După ce îşi revine, Katniss o abordează pe Preşedintele Alma Coin (Julianne Moore) şi se oferă voluntară să-l omoare pe Preşedintele Coriolanus Snow (Donald Sutherland).

Coin refuză şi preferă s-o păstreze pe Katniss ca pe un simbol al revoluţiei lor. În timpul nunţii dintre Finnick Odair (Sam Claflin) şi Annie Cresta (Stef Dawson), Johanna Mason (Jena Malone) îi spune lui Katniss despre o aeronavă care pleacă din Districtul 2, iar Comandantul Paylor (Patina Miller) plănuieşte un atac asupra Capitolului. Furişându-se la bod, Katniss este repartizată în Unitatea 451 condusă de Boggs (Mahershala Ali), însă descoperă după aceea că misiunea lor nu este aşa cum credea la început.

Peeta este cooptat în mod inexplicabil în echipă de către Coin deşi el este încă vulnerabil în faţa Capitolului, iar Boggs o avertizează pe Katniss să fie atentă deoarece este văzută de Coin ca o ameninţare la puterea ei. Pe când se aventurează în Capitol, ei sunt prinşi într-o ambuscadă, iar Boggs este rănit grav. Ei se refugiază apoi într-o clădire, iar Katniss spune unităţii sale că are ordine din partea lui Coin să-l omoare pe Snow. Capitolul difuzează un mesaj prin intermediul lui Snow care anunţă presupusa moarte a Unităţii 451, însă Coin deturnează semnalul şi îndeamnă toată lumea să slăvească sacrificiul lor.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?